Magrio ágy

Magrio ágy
A feltüntetett ár az ágykeretre és fejvégre vonatkozik, illetve beépített ágyrácsot tartalmaz!
Egyéb, rendelhető méretek: 160/180/200*200 cm
160*200 cm
Többféle méretben és kárpitozással rendelhető, ágyneműtartós ágy. Formailag letisztult, könnyen beilleszthető design. A fejvég steppelése vízszintes vonalú, az ágykeret enyhén ívelt, kellemes formájú. Hengeres alumínium lábakon áll. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk Önöknek a kiválasztott ágykeret mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.