Tom Tailor Classic Button ágy

Tom Tailor Classic Button ágy
A feltüntetett ár az ágykeretre és fejvégre vonatkozik, matracot és ágyrácsot nem tartalmaz!
Egyéb, rendelhető méretek: 90/140/160/180*200 cm
140*200 cm

Tom Tailor Classic Button ágy üzletünk egyedi terméke hazánkban csak mi forgalmazzuk.

Fiatalos vonalú modell, mely magán hordozza a Tom Tailor design elemeit. Maga az ágy egy ágykerete és egy fejvég össze kapcsolásából áll. Ebbe szükséges még ágyrács és matrac. Ez a két dolog az ami igazán meghatározza a fekvés minőségét. Az ágy sokféle bevonattal és sokféle méretben rendelhető. Ágyneműtartó nélküli modell. Lehet különböző naturálisabb vagy fényesebb, vastagabb vagy vékonyabb hatású szövetekkel sok-sok féle színben. Választható a fotón látható textilbőr is többféle színben. Ezen kívül vannak még különleges lemosható anyagaink is. Bőr kárpitozással ez a modell nem rendelhető. Az ágynak króm lábai vannak és az ágykeret sarkában kicsi fém Tom Tailor logó látható.

  

Méretek: Többféle méretben rendelhető modell! A méretek mindig a standard matracméretekhez vannak megadva. Ez azt jelenti, hogy összességében maga az ágykeret természetesen nagyobb. Tudunk különböző ágyrácsot és matracot is ajánlani az ágyhoz. A fejvég magassága 100 cm, a keret magassága 43 cm. A keretben a matrac illetve az ágyrács különböző magasságba állítható be.

Ágyrács ajánlatunk. TTL R01 és TTL R02

TTL R01 ágyrács 17 cm magas. A kerete rétegelt lemez, mely magas strapabírású. 14 rácsból áll, melyek többszörösen rétegelt lemezek és melyek rugalmas gumi sapkákban végződnek. 3 zóna különöl el egymástól. Egyénileg szabályozható a medence környékén a rács erőssége. A rácsok középvonalában erősítés található. 130kg testsúlyig ajánlott.

TTL R02  ágyrács 17cm magas. A kerete rétegelt lemez, mely magas strapabírású. 14 rácsból áll, melyek többszörösen rétegelt lemezek és melyek rugalmas gumi sapkákban végződnek. 3 zóna különöl el egymástól. Egyénileg szabályozható a medence környékén a rács erőssége. A rácsok középvonalában erősítés található. 130kg testsúlyig ajánlott. Manuálisan állítható fej és lábvéggel.

Ajánlott matracok: TTMA 01, TTMA 02 és TTMA03

TTMA 01  matrac magassága 16cm. Ez egy 5 zónás habmatrac. Levehető a huzata és mosható. Közepes keménységű,jó minőségű matrac. Allergiásoknak különösen ajánlott. Téli és nyári oldala is van.

TTMA 02 A matrac magassága 16cm. Ez egy 7 zónás habmatrac. Levehető a huzata és mosható. Közepes keménységű,jó minőségű matrac. Téli és nyári oldala is van. A fej- láb és a medencei zónában különböző

TTMA02 A matrac magassága 19cm. Ez egy 5 zónás táskarúgós matrac. Levehető a huzata és mosható. Közepes keménységű,jó minőségű matrac. Téli és nyári oldala is van. Allergiásoknak ajánlott.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.