Tom Tailor Soft Box ágy

Tom Tailor Soft Box ágy

Tom Tailor Classic Soft Box ágy üzletünk egyedi terméke hazánkban csak mi forgalmazzuk.

Ez egy boxspring szerkezetű ágy

A boxspring ágyak legfontosabb jellemzője a dupla rugózat. A hagyományos ágyaknál van egy alsó tartó lécezés, és rajt egy matrac, addig a boxsping esetében alul is egy jóval nagyobb rugózást biztosító úgnevezett második matrac van. Boxspring esetében nincs ágy keret és ágyrács, hanem egy alsóágy van, amiben egy kb. 10-12 cm magas rugózat van. Ehhez adódik a matrac magassága, és ez együtt már biztosan képes anatómiailag is megfelelő alváspozíciót biztosítani Elsősorban a skandináv országokban és magas kategóriás szállodákban elterjedt, hazánkban is egyre kedveltebb. A dupla rugózat révén dupla komfortot ad. Érzetre mindig puhább mint egy hagyományos, de ez csak addig szokatlan amíg a test meg nem szokja, ezt követően sokkal kényelmesebb.

Boxspring típusú ágy vásárláskor nem kell még külön matrac és ágyrács vásárlással foglakoznunk, így az árak magasabbnak tűnnek, de erre már nem kerül rá a matrac és a rács ára. Topper matraccal még fokozható a kénylem. Mely egy vékony fedőmatrac.

   

Az ágy sokféle kárpittal és többféle méretben rendelhető. Lehet különböző naturálisabb vagy fényesebb, vastagabb vagy vékonyabb hatású szövetekkel sok-sok féle színben. De rendelhető textilbőr is többféle színben. Ezen kívül vannak még különleges lemosható anyagaink is. Bőr kárpitozással ez a modell nem kapható ez az ágy! Az ágynak króm lábai vannak és az ágykeret sarkában kicsi fém Tom Tailor logó látható. Méretek: A méretek mindig a standard matracméretekhez vannak megadva. Ez azt jelenti, hogy összességében maga az egész ágy természetesen nagyobb. A fejvég magassága 102cm A fekvőfelület magassága 61cm .

Méretek

  • 200x200cm teljes ágyméret 221x213cm
  • 180x200cm teljes ágyméret 201 x 213cm
  • 160x200cm teljes ágyméret 181x213cm
  • 140x200cm teljes ágyméret 161x213cm
  • 90x200cm teljes ágyméret 111x213cm

A boxspringes ágyakra javaslunk egy vékony úgynevezett Tooper matracot. Ez csak egy kis vékony matrac, de kényelmünket befolyásolhatja.

Hogyan rendelhető meg a Tom Tailor Soft Box ágy ?

  • Fáradjon ki az üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ágyat.
  • Rendeljen telefonon vagy E-mailen keresztül.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.