Tom Tailor Soft Pillow ágy

Tom Tailor Soft Pillow ágy
A feltüntetett ár az ágykeretre és fejvégre vonatkozik, matracot és ágyrácsot nem tartalmaz!
Egyéb, rendelhető méretek: 90/140/160/180/200*200 cm
140*200 cm

A Tom Tailor Soft Pillow egy fiatalos, ágyneműtartó nélküli design ágy. Többféle matracmérethez rendelhető. A kárpitozás választható textilbőrrel és szövettel is, többféle színben. Háttámlaként két puha nagypárna lehet, melyek a képnek megfelelően, alapesetben lehetnek logóval ellátottak. Amennyiben azt rendelés esetén nem kérik, kérjük jelezzék! Gyerekszobák központi elemének is rendelhető, de otthonosságot kölcsönöz a felnőtt hálószobáknak is. Különböző komfortú matracokat és fix vagy funkciós ágyrácsokat ajánlhatunk Önöknek a kiválasztott ágykeret mellé. Az egyre növekvő egyedi igényeknek megfelelően, a standard kialakításoktól eltérő méretek is legyárthatók.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.