LUNA NAGYOBBÍTHATÓ ASZTAL

Luna nagyobbítható étkezőasztal a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Luna nagyobbítható asztal anyaga

A Luna nagyobbítható asztal váza fém, lapja és lábainak díszítő takarása fafurnéros anyagból készült. Ezeket a különböző furnéros anyagokat, különböző színekre lehet pácolni. A legkeresettebb színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, ebben az esetben csak selyem fényű lakkozás van a fa felületeken.

A üzletünk szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Már meglévő bútorok székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. Más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal vagyis bármely hozott páccal is rendelhető. Szívesen ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak a vállalkozó szellemű vásárlóink.

Ezt az asztalt nem nagyobbítható formában üveglappal is lehet rendelni. A Luna asztal lábai különleges formájúak. Könnyed hatást keltő asztal. Főleg kisebb terekbe ajánljuk a mérete és a formája miatt. A fix asztal mérete 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, 200 x 100 cm. De a vásárló által megadott egyedi méretben is kérhető. A nyitható változata is nagyon sokféle méretben kérhető, igazodva a vásárló igényeihez, egyedi méretekben is. Néhány méret, 120-ról 160 cm-re nyitható, 140-ről 180 cm-re nyitható, 160-ról 200 cm-re nyitható.

Asztal és szék összhangja a lakásban

A Luna asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző borítással. A székek kárpitozása lehet leather look, szövet, Novalife és bőr. A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztal színéhez tudjuk igazítani. Természetesen fémvázas széket is tudunk ajánlani az asztalhoz

Hogyan rendelhető meg az asztal?

 • Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
 • Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot az info(kukac)riodesign.hu címen, vagy hívja üzletünket.
 • Rendeljen az üzletünkben vagy e-mailen keresztül.

 

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?