ADA 9425 design pad

ADA 9425 design pad

ADA 9425 design pad

ADA 9425 design pad a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Exkluzív, kényelmi formatervezés Nyugat-Európából, amely már törökbálinti üzletünkben is elérhető.  

Az ADA 9425 design pad tulajdonságai

Széles elemválasztékkal rendelkező, kárpitozott design pad. Sokféle méretű 2-3 és többszemélyes egyenes, L alakú vagy akár U alakú összetételek is elérhetők. A lehetséges változatoknak csak az Ön fantáziája szab határt! Kárpitozása is variálható, egy adott összeállításon belül akár többféle kárpitozással! Falábakkal rendelkező modell. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 9425 design padhoz választható formai és funkcionális elemek

 • fix 2-3 személyes elemek
 • sarokelem
 • többféle méretű egyenes padok
 • többféle méretű sarok összeállítás
 • akár U alakú összetétel étkezőasztal köré
 • pácolt faláb
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 9425 design pad belső szerkezeti felépítése

Üléskomfortja RG 40-es puha hideghab és RG 50-es keménységű poliéterhabbal készül, mely rétegelt, szendvicsszerű megoldással Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak RG 40-es poliéterhabot vagy dönthetnek az RG 50-es Bultex kemény ülőfelület mellett is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.