ADA 9480 design szék

ADA 9480 design szék

ADA 9480 design szék

ADA 9480 design szék a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Letisztult formatervezés, mely a nyugat-európai otthonok, éttermek és kávézók meghódítása után vásárlóink tetszését is elnyerte.  

Az ADA 9480 design szék tulajdonságai

Sokféle variációban elérhető, kárpitozott design szék. Négyféle lábkialakításával könnyedén egyéni ízlésére szabhatja a modellt. A lehetséges külsőknek több száz választható kárpitozásainkkal csak az Ön fantáziája szabhat határt! Fa vagy fém lábakkal rendelhető modell. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 9480 design szék választható formai és funkcionális elemek

  • háromféle választható fém láb
  • hengeres fa vagy fém láb
  • hajlított, hengeres vagy swinger fém láb
  • pácolt faláb
  • 450 féle szövet
  • 50 féle textilbőr
  • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 9480 design szék belső szerkezeti felépítése

Üléskomfortja hajlított, rétegelt falap felső részre és tömör bükkfa vagy fém kivitelezésű lábakra kerül, többféle választható designban. Erre kerül rá az RG 40-es poliéterhab. A legkülső réteg az Ön által választott kárpitozás.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.