ADA MALTA asztal

ADA MALTA asztal

ADA MALTA asztal

ADA MALTA asztal a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Letisztult formatervezés, mely a nyugat-európai otthonok, éttermek és kávézók meghódítása után vásárlóink tetszését is elnyerte.  

Az ADA MALTA asztal tulajdonságai

Többféle méretben rendelhető fix lapos, tömör tölgyfa asztal. Lapos, lekerekített asztallap és enyhén kifelé tartó, hengeresre kidolgozott asztallábak jellemzik. Kétféle színben rendelhető darab. Natúr és sötét tölgy árnyalatú fából készíti a gyártó.

Rendelhető méretek:

140 x 90 cm

160 x 90 cm

180 x 90 cm

200 x 100 cm 

Az ADA MALTA asztal kivitelezési lehetőségei

  • natúr Nr. 400-as árnyalat
  • sötét Nr. 400-ös árnyalat
  • többféle méret

Az ADA MALTA asztal belső szerkezeti felépítése

Többféle méretben rendelhető fix lapos, tömör bükkfa asztal. Lapos, lekerekített asztallap és enyhén kifelé tartó, hengeres kivitelezésű asztallábak jellemzik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.