Bangkok favázas szék

Bangkok favázas szék
46 x 102 x 60 cm (szélesség x magasság x mélység)

 Bangkok és Control asztal Bangkok tetxilbőr Bangkok szék  Hool asztal

Bangkok szék

Favázas szék

Méret: 46 x 60 x 102 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 48 cm

  

Kárpitozás

A szék kárpitozása több anyagból történhet. Szövet, textilbőr, bőr, Nonova lemosható anyag, fényes, fémes hatású textilbőr, bármely egyedi kárpit. A színválaszték ezekből az anyagokból bőséges, de a vásárló által hozott saját anyaggal is vállaljuk a kárpitoztatást. Így lehetőség van arra, hogy az egylégterű lakásokban szép összhangot teremtsünk a székek és az ülőgarnitúra azonos kárpitozásával. Az általunk forgalmazott Tom Tailor és ADA ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is.


   

Faszerkezet

A lábak lehetnek többféle színűre pácoltak. Leggyakoribb színek wenge, sötét dió, világos dió, antik dió, cseresznye. Ezenkívűl még sokféle szín lehetséges. Egyedi színben is rendelhető. Meglévő asztalhoz egyedileg tudjuk igazítani a pác színét. Hosszabb rendelési határidővel és felár ellenében tölgyfa vázból is készülhet ez a szék. Üzletünk szolgáltatása a lábak más anyagra való furnérozása. Így például dió fafurnéros kivitelben is rendelhető a szék.

A Bangkok szék kényelmes, nem túl nagy méretű szék. Minden stílushoz jól illik a formája miatt. Kisebb asztalokhoz is ajánljuk a mérete miatt. Üzletünk legkedvezőbb árú terméke.


Hogyan rendelhető meg a szék?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!


A székhez választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.