Dresde étkezőasztal (220*100 cm), Antica székekkel

Dresde étkezőasztal (220*100 cm), Antica székekkel
asztal: sz: 220 cm mé: 100 cm ma: 76 cm
szék: Kifutott termék!
Asztal: 485.000. - Ft
Szék: Kifutott termék!

Étkezőasztal fémből és fából. Az asztallap gumifából, a csőszerkezetű asztallábak fémből készülnek, matt fekete bevonattal. Az asztallap szélein látható vasalatok "öregített", oxidált rézből készülnek.

A székek bézs szövetbevonattal, tömörfa, halvány, fehér antikolt kezelésű lábbakkal rendelkeznek. A szövetbevonat hagyományosan, kárpittisztítóval tisztítható. A kivitel kétoldalt szegecselt, 12 gombos tűzésű. A kárpitozás nem változtatható.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.