Luna nagyobbítható asztal

Luna nagyobbítható asztal

Luna nagyobbítható étkezőasztal  a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben megtekinthető és megrendelhető.

A Luna étkezőasztal anyaga

Az asztal váza fém, a lapja és a lábak díszítő takarása fafurnéros anyag.A különböző furnéros anyagokat, különböző színekre lehet pácolni. A legkeresettebb színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea szín. Natúr színben, azaz pácolás nélkül is lehet rendelni az asztalt, ebben az esetben csak selyem fényű lakkozás van a fa felületeken.

A üzletünk szolgáltatása, hogy szinte bármilyen egyedi színben is választható az asztal. Már meglévő bútorok székek színéhez tudjuk igazítani az asztal színét. Más cégek által használt páccal is rendelhető az asztal vagyis bármely hozott páccal is rendelhető. Szívesen ajánlunk pácokkal foglakozó céget, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak a vállalkozó szellemű vásárlóink.

Ezt az asztalt nem nagyobbítható formában üveglappal is lehet rendelni. A Luna asztal lábai különleges formájúak, Könnyed hatást keltő asztal. Főleg kisebb terekbe ajánljuk a mérete és a formája miatt.

Ezt az étkezőasztalt lehet fix, vagy nagyobbítható méretben is rendelni. A fix asztal mérete 120x80cm, 140x90cm,180x90cm,200x100c.De a vásárló által megadott egyedi méretben is kérhető.

A nyitható változata is nagyon sokféle méretben kérhető, igazodva a vásárló igényeihez, egyedi méretekben is.Néhány méret, 120-ról 160cm-re nyitható,140-ről 180cm-re nyitható, 160-ról 200cm-re nyitható.

Asztal és szék összhangja a lakásban

A Luna asztalhoz sokféle széket tudunk ajánlani, különböző borítással. A székek kárpitozása lehet leather look, szövet, Novalife és bőr. A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztal színéhez tudjuk igazítani. Természetesen fémvázas széket is tudunk ajánlani az asztalhoz

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  1. Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
  2. Egyedi méretre, színre, kérjen árajánlatot az info&riodesig.hu címen, vagy hívja üzletünket.
  3. Rendeljen az üzletünkben vagy E-mailen keresztül.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.