Luxor székek

Luxor székek

 Lugano szék

Típus: Lugano szék

Favázas szék

Váz:bükkfa

Méret: 46x63x103 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 51 cm

Típus: Lugano karszék

Favázas szék

Váz:bükkfa

Méret: 46x63x103 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 51 cm

Lugano szék és karszék tulajdonságai

Kárpitozás

A Lugano szék és karszék kárpitos ülő és hátfelületű szék. Hagyományosnak mondható textilbőrrel, bőrrel vagy textillel tudjuk ajánlani. Nanova lemosható anyag, Novalife, fémes hatású anyagok is szerepelnek a kínálatunkban. Ezek a kárpitok több féle színben választhatók. Amennyiben a vásárló saját anyaggal szeretné kárpitoztatni a székét vagy karszékét, akkor erre is van lehetőség. A teljes összhangot úgy is elérhetjük ha kiválasztott a széket és az ülőgarnitúrát azonos kárpittal vonjuk be.

Fa szerkezet

A lábak többféle színűek lehetnek. Leggyakrabban választott standard színek: wenge, sötét dió, világos dió, antik dió, cseresznye. Egyedi színekben is rendelhető. Meglévő asztalhoz, bútorhoz hozzá tudjuk igazítani a fa részek színét. A lábakat más fafurnérral is be tudjuk vonni,így tökéletesebb összhangot tudnunk teremteni a bútorok között. Ezek lehetnek dió, kőris, tölgy és cseresznye furnér. A Lugano szék és karszék egy igazán kényelmes széktípus. Magas, háttámlája teljes kényelmet biztosít. Letisztult formavilágú ezért jól illik a legkülönbözőbb stílusú lakásokba. Kombinálható egy étkezőasztalhoz szék és a karszék.

Hogyan rendelhető meg a szék? 

  1. Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  2. Egyedi színre és kárpitozásra, kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
  3. Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.