Málta szék és karszék

Málta szék és karszék

 Málta szék Power asztal

Málta szék


Favázas szék, váz:
Bükk

Méret: 48 x 65 x 92 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 47 cm


Málta karszék

Favázas szék, váz: Bükk

Méret: 56 x 65 x 92 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 47 cm

Karfamagasság: 63 cmKárpitozás

A Málta szék és karszék az alábbi kárpitokkal rendelhető: bőr, textilbőr, szövet, Nanova lemosható anyag, fényes, fémes hatású textilbőr, bármely egyedi kárpit. Ezeknek az anyagtípusoknak többféle színe választható. A vásárló által hozott saját anyaggal is vállaljuk a kárpitoztatást. Arra is van lehetőség, hogy az egylégterű lakásokban összhangot teremtsünk a székek és az ülőgarnitúra azonos kárpitozásával. A nálunk kapható Tom Tailor és ADA ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is.Faszerkezet

A lábak lehetnek többféle színűek. Leggyakrabban választott színek: wenge, sötét dió, világos dió, antik dió, cseresznye, de még sokféle szín lehetséges. Egyedi színben is rendelhető. Meglévő asztalhoz vagy egyéb bútorhoz egyedileg tudjuk igazítani a fa részek színét. A lábakat másfa anyaggal is tudjuk furnérozni, így például dió furnéros is lehet a láb.

A Málta szék és karszék kényelmes, szélesebb széktípus. Elegáns, modern formájú. Modern és mediterrán stílushoz jól illik a formája. Egy asztalhoz kombinálhatjuk is a széket és a karszéket.Hogyan rendelhető meg a szék?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!A székhez választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.