Málta szék és karszék, Power asztal

Málta szék és karszék, Power asztal

Spider étkezőasztal és Dakota szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben rendelhető.

Power étkezőasztal anyaga

A Power savmart üveges étkezőasztal egyedi más üzletben nem kapható termékünk. Neve jól jellemzi formavilágát, markáns, de mégis elegáns. A masszív lábakat jól ellensúlyozza a 12 mm-es üveg asztallap. Ez kérhető savmart és "sima" változatban is Maga az asztal váza fafurnéros anyagból készül. A legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgyfa furnér. Felár ellenében dió és kőris fafurnéros anyagból is készülhet az asztal, ezt inkább natúran lakkozva szokás kérni. Népszerű pác színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín, de már meglévő bútorok székek színéhez is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét, akár más cégtől hozott anyaggal. Az asztal lábai 12 x 12 cm vastagságúak, kisebb asztaloknál - mivel egyedi méretben is rendelhető - a 10 x 10 cm-es lábakat ajánljuk. Standard méretek: 120 x 80 cm, 140 x 90 cm, 180 x 90 cm, a magassága fixen 78 cm, de akár konzol- vagy dohányzóasztalként is kérhető, az összhang kedvéért.

Asztal és szék összhangja a lakásban

Érdekes variációt alkot a Power asztal és Málta karszék együtt, az egyik legkedveltebb karszéktípus, aminek kar nélküli változata is jól megfér az összeállításban - ahogyan ez a képen is látható. Az üzletben is letesztelheti, egymás mellé rakhatja a székeket és az asztalt, így könnyebb a választani. A Málta karszék méretei: 56 cm széles, 47 cm-es ülésmagasság, ülésmélysége 65 cm. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét, érdemes elidőzni az anyagminták felett, bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás. A szék lábai bármilyen színűre pácolhatóak, az adott trend-színeken kívül.

Hogyan rendelhető meg az asztal és a szék?

  • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
  • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
  • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.