Mauri szék

Mauri szék
43 x 102 x 64 cm (szélesség x magasság x mélység)

Mauri szék

favázas szék váz: bükkfa

méret: 43x64x102cm (szélesség x mélység x magasság)

ülésmagasság: 49 cm

Kárpitozás

A Mauri modellünk egy divatos formájú, kellemes üléskomfortot biztosító szék. Rendeléskor üzletünk teljes kárpitválasztékából lehet választani bőrt, textilt, textilbőrt, fémes, fényes hatású anyagot és lemosható Nanova textilbőrt a székekhez. Természetesen vevő által hozott kárpittal is be tudjuk vonni a székeket. Különleges szolgáltatása cégünknek, hogy vállalja a székek és az ülőgarnitúrák közös anyagból történő kárpitoztását is.

Fa szerkezet

A szék lábai különböző színűek lehetnek. Vásárlóink legtöbbször az antik dió, a cseresznye, a wenge, a sötét dió és a világos dió színek közül választanak de bármilyen egyedileg kért színnel is be tudjuk pácolni a lábakat. Lehetőség van arra, hogy a már meglévő más bútorokhoz egy speciális technológia segítségével hozzá igazítsuk a szék lábainak a színét. Külön kérésre a szék lábait más furnérral is tudjuk gyártani. Ezek a kőris, dió, tölgy furnérok lehetnek. A Mauri székünk egy kellemes formájú, kényelmes modell. Egyszerű de mégis divatos vonalvezetését a fejrész egyedi megoldása teszi még különlegesebbé. Stabilitás, magas komfort fokozat jellemzi a terméket.

Hogyan rendelhető meg a szék?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi színre és kárpitozásra, kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.