Power étkezőasztal

Power étkezőasztal

Power víztiszta üveges étkezőasztal anyaga és színe

A Power  üveges étkezőasztal egyedi bútorunk, más üzletben nem kapható. Az asztal váza fafurnéros anyag, a legkedveltebb ezek közül a bükk és tölgyfa furnér. Felár ellenében dió és fafurnéros anyagból is készülhet az asztal. A pácszíneket ki lehet választani az üzletben. A leggyakrabban rendelt színek a világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, calvados, wenge és a tea szín. A dió asztalt inkább csak natúr felülettel, lakkozva kérik vevőink. Különleges szolgáltatásunk az egyedi pác, a vevő bútoraihoz is hozzá tudjuk igazítani az asztal színét. Az asztal lapja 12mm-es víztiszta üveg. Az étkezőasztal savmart üveggel is rendelhető.

A víztiszta üveges étkező asztal méretei

A Power étkezőasztal lábai 12x12cm vastagságúak, a káva szerkezet szélessége 12cm. Lehetséges 10x10cm lábakat csináltatni a kisebb asztalokhoz. Az Power víztiszta üveges étkező asztal standard méretei a következők: 120x80cm 140x90cm, 160x90cm és 180x90cm. Az asztal 78 cm magasságú. Ezektől a standard méretektől eltérő a vevő igényeinek megfelelő egyedi méretben is rendelhető az asztal előzetes egyeztetés alapján.

Design összhangja a lakásban

A Power  víztiszta üveglapos étkezőasztal nem csak étkezőasztal, hanem dohányzóasztal, konzol asztal, telefonasztal formában is rendelhető. Az egyterű lakásokban különösen jól mutat az azonos forma megjelenése a lakás több pontján. Az asztal köré pedig tehetünk kombinálva különféle színvariációjú Izis székeket, dinamikus összhatást érhetünk el az üveglapú asztallal kombinálva.

Hogyan rendelhető meg az asztal ?
•    Üzletünkben megtekinthető kipróbálható a termék.
•    Rendeljen az üzletünkben vagy e-mailen keresztül.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.