Stockholm szék fa vagy fém vázzal

Stockholm szék fa vagy fém vázzal

Stockholm fémvázas vagy favázas szövet és bőrbevonatú szék

Váz:Rozsdamentes acél vagy tömör bükkfa

Méret: 44x61x95 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 49cm

Stockholm szék kárpitozása

A Stockholm széket különböző bevonattal lehet rendelni: Szövet, textilbőr, bőr, Novalife, Nanova lemosható anyag és egyedi kárpit. Az egyedi kárpit azt jelenti hogy a vásárló is hozhatja saját bárhol máshol vásárolt kárpitját. Üzletünkben is széles választékban találhatók különböző kárpitok. A szék különlegessége a kagyló formájú háttámlája és az hogy ez a támla elég vékony, ezáltal nagyon kecses. A szék nagyon magas kényelmi fokozatú szék ennek a speciális legújabb trendet követő háttámlának köszönhetően.

Stockholm szék vázszerkezete

Ez a szék vázszerkezete, rozsdamentes acél vagy tömör bükkfa is lehet. Lehetőséget teremt arra, ez a kétféle vázszerkezet, hogy az asztalunkhoz legjobban illő széket válasszuk.

Hogyan rendelhető meg a Stockholm szék? 

  1. Egyedi kárpitozásra, vagy színre kérjen előzetesen árajánlatot, elérhetőségeink bármelyikén!
  2. Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.