Toni karszék és szék

Toni karszék és szék

A Toni szék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten a RIO art & design üzletben rendelhető.

Asztal és szék összhangja a lakásban

A Luxor szélessége 46 cm, a mélysége 63 cm, a magassága 103 cm, ülésmagasság 51 cm. A bükk favázas szék ívelt a karfája. Kényelmes és szép megoldás ez a szett, izgalmasabbá tehető, ha karfa nélküli és karfás székeket párosítunk az étkezőasztalhoz.A favázas székeink lábainak a színét és a látható fa részeinek színét is az asztaléhoz tudjuk igazítani, így az bármilyen lehet. Egyedi színű asztalhoz is tudjuk igazítani a székek színét.

Hogyan rendelhető meg a szék?

  • Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
  • Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
  • Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.