Zanzibár szék és bárszék

Zanzibár szék és bárszék

 Zanzibár karszék

Zanzibár szék

Favázas szék, váz: Bükk

Méret: 58 x 60 x 82 cm (szélesség x mélység x magasság)

Ülésmagasság: 49 cmKárpitozás

A Zanzibár széket különböző bevonattal lehet rendelni. Szövet, textilbőr, bőr, Nanova lemosható anyag, fényes, fémes hatású textilbőr, bármely egyedi kárpit. Ezekből az anyagokból bőséges a színválaszték. De a vásárló által hozott saját anyaggal is kárpitoztatható a szék.

Ennek a széknek van bárszéke is. Az étkezőasztalnál és a bárpultnál jól mutat az azonos formavilágú szék. Az üzletünkben kapható  Tom Tailor és ADA ülőgarnitúráink összes kárpitja is választható a székeinkre is.Faszerkezet

A lábak lehetnek többféle színűre pácoltak. Leggyakoribb fa színek: wenge, sötét dió, világos dió, antik dió, cseresznye, natúr bükk szín. Ezeken a színeken kívül hozott páccal, vagy nálunk kevertetett színekkel is rendelhető. Meglévő asztalhoz egyedileg tudjuk igazítani a fa részek színét.

A Zanzibár szék kényelmes, szélesebb széktípus. A hátat puhán körbeöleli, szinte mintha fotelben ülnénk. Modern és mediterrán stílushoz jól illik a formája. A bárszék forma is hasonlóan jól támasztja a hátat. A lakás harmóniáját erősíti a két szék együttes megjelenése egy térben.Hogyan rendelhető meg a szék?

1. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg személyesen a terméket!
2. Egyedi méretre vagy színre kérjen árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!
3. Rendeljen vagy kérjen részletes, személyre szabott árajánlatot e-mailen keresztül!A székhez választhat üzletünkben ülőgarnitúrákatszőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.