Lia dohányzóasztal

Lia dohányzóasztal
Alsó asztal: 130 x 45 cm és 30 cm magas (10 cm vastag)
Felső asztal: 40 x 55 cm és 40 cm magas (4 cm vastag)
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Lia dohányzóasztal két elemből álló, egyedi dizájntermékünk,

mely a MAX Cityben, a RIO art & design földszinti üzletében rendelhető meg.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.A Lia dohányzóasztal termékjellemzői

A Lia dohányzóasztal más üzletben nem kapható, egyedi asztalkompozíció, mely két darab asztalból áll. Egy 10 cm vastagságú alacsonyabb asztalból és egy kecsesebb felső asztalból. A felső, kisebb asztalon színes, festett Lacobel üveg található. (Az üveg színe választható.)

A dohányzóasztal sokféle színben rendelhető: fekete, fehér, bézs, mogyoró, piros, bordó, narancs, szürke, kék, zöld, stb. A felső asztal üveglap nélkül is kérhető, így ára alacsonyabb.

Mindkét asztal felületére pakolhatunk. A felső asztalon lévő üveglap kellő védelmet nyújt és könnyű tisztántartást tesz lehetővé, ráadásul magasabban is helyezkedik el, ezért kényelmes italtartó is. A kicsi asztal helyzete változtatható, így a számunkra kényelemesen elérhető részre húzhatjuk.

Nem csak az üveg színe, hanem a furnér színe és anyaga is választható. Az asztal alapváltozatban tölgy vagy bükk anyagból készül, ám felár ellenében dió furnérból is rendelhető. A felületek pácolva és lakkozva vannak, de a pácolás színe is sokféle lehet: cseresznye, világos dió, sötét dió, wenge, tea, vagy akár teljesen egyedi szín is lehetséges.

A színek mellett a termék méretein is lehet változtatni, melyet 3D-rajz segítségével modellezni is tudunk vásárlóink számára.

Az alsó asztal mérete 140 x 50 cm, magassága 30 cm. A felső asztal 40 x 60 cm, magassága 40 cm.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 4.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.