Okahu dohányzóasztal

Okahu dohányzóasztal
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Okahu dohányzóasztal, üzletünk egyedi terméke.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben a földszinten vásárolható meg.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.


Az Okahu dohányzóasztal termékjellemzői

Az Okahu dohányzóasztal a Rio art & design üzletében kapható egyedi termékek egyike. Anyaga tölgy vagy bükk fafurnér, de dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető (amik között van feláras is). Az anyagokat különböző színekre pácolva is lehet kérni, így az asztal sokféle színű lehet. A vásárlónik által legkedveltebb színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, érett cseresznye, wenge és tea szín. A termék pácolás nélkül is rendelhető, akárcsak a többi dohányzóasztal és a termékeink között található összes fabútor.


Pácolás nélkül, ha csak lakkozást kap a felület, a fa természetes színe jobban érvényesül.

Mivel a dohányzóasztal egyedi színben is rendelhető, így könnyen igazítható a már meglévő bútorok színéhez vagy éppen anyagához.

A dohányzóasztal tökéletes kiegészítője az üzletünkben forgalmazott ADA ülőgarnitúráknak, ráadásul ezek színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, összhangot teremtve az ülőgarnitúra és az előtte álló dohányzóasztal között.

Az asztal mérete: 90 x 90 cm, magassága 30 cm. 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz tökéletesen megfelelő ez a méret.

Az Okahu dohányzóasztal többféle módon variálható termék, hiszen tehetünk alá fiókot is, illetve az asztal egyedi méretben is készülhet. (Erre előzetesen árat adunk.)

Hogyan rendelhető meg az asztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.