Power üveges konzolasztal

Power üveges konzolasztal
45 x 45 cm és 60 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Power üveges  konzolasztal - egyedi tervezésű termékünk.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


Egyedi méretben és színben rendelhető termék.A Power üveglapos konzolasztal termékjellemzői

A Power konzolasztal könnyed megjelenésű kisasztal. A fa részek bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagból készülnek. A faanyagok többféle páccal vannak színezve. Általában a képen is látható sötét dió színben választják vásárlóink. Sokféle egyéb szín közül is lehet választani: wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, mahagóni és natúr szín. A Power kisasztal az egyedi méretek mellett, egyedi színben is rendelhető. De már meglévő bútorokhoz is tudjuk állítani a pác színét, így még jobban megteremthető az egységesség a lakáson belül.

A Power konzolasztal méretei: lábai 10 x 10 cm vastagságúak, és ehhez igazodik az asztal káva szerkezete is. Az asztal lapja lehet víztiszta vagy savmart üveg. A lap mérete alap változatban 45 x 45 cm, de ettől eltérő is lehet. Az asztal magassága a leggyakrabban választott 60 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani, ha az ülőgarnitúra úgy kívánja.

Az üveglap miatt a szőnyegből vagy padlóból nagyobb felület látszódik. Kisebb terekbe átláthatósága miatt különösen javasoljuk. Az egyterű nappali étkező részekbe pedig tudunk hozzá étkezőasztalt és dohányzóasztalt is ajánlani. Az ADA modern formájú ülőgarnitúrák mellé az üzletünkben a konzolasztal és a dohányzóasztal, valamint az étkezőasztal is ki van állítva a Power családból.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.