Rangi konzolasztal

Rangi konzolasztal
45 x 45 cm és 60 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Rangi konzolasztal - egyedi tervezésű termékünk.

MAX City lakberendezési üzletházban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


Egyedi méretben és színben rendelhető termék.A Rangi konzolasztal termékjellemzői

A Rangi konzolasztal, fafurnéros anyagból készül. Alapáras változata lehet bükk vagy tölgy anyagú, feláras változata a dió. A faanyagok többféle páccal színezhetők. A képen bükk furnéron, sötét dió színben látható az asztal. Sokféle egyéb színben is rendelhető: wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, mahagóni és natúr szín.

A Rangi konzolasztal egyedi színben is rendelhető, így máshol vásárolt bútorokhoz is tudjuk igazítani a pácolás színét.

A Rangi konzolasztal méretei: oldalai 10 cm vastagságúak, az asztal lapja szintén 10 cm vastag. Az asztallap mérete 45 x 45 cm, de ettől eltérő méret is lehetséges. A konzolasztal magassága 60 cm, de ezen a méreten is lehet módosítani.

Az egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkező asztalt és dohányzóasztalt is ajánlani. A Hool étkezőasztalunk 10 x 10 cm lábakkal és 10 cm vastag asztallappal készül. Formája miatt jól illik egyazon térbe a két termék.Hogyan rendelhető meg az asztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.