Uránusz 3 részes dohányzóasztal

Uránusz 3 részes dohányzóasztal
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Uránusz 3 részes dohányzóasztal, üzletünk kedvelt, egyedi terméke.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben a földszinten vásárolható meg.


Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal egyedi termék, más üzletben nem kapható. Az asztal standard mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm, de ezeken a paramétereken szabadon lehet változtatni és a terméket hozzá lehet igazítani az adott térhez vagy akár a meglévő ülőgarnitúrához is. (A standard mérettől eltérőre egyedileg adunk árat.)

Az üzletünkben kaphatók ADA ülőgarnitúrák, vagy akár a máshol vásárolt ülőgarnitúrák színéhez és méretéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztalt. Az egyedi igények teljesítése összhangba tudja hozni az ülőgarnitúrát és az előtte lévő dohányzóasztalt.

Anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér, mely többféle színre pácolva is választható. Sőt, az asztal dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető, amik között azonban van feláras anyagfajta is. A faanyagokat lehetőség van különböző színekre pácolni, így megmarad a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal sokféle színű lehet a pácolástól függően. Legkedveltebb színeink: wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye és a tea szín.

Az Uránusz 3 részes dohányzóasztal letisztult formájával jól illik minden stílusú lakásba. További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.