Uránusz 4 részes dohányzóasztal festett üveggel és fiókkal

Uránusz 4 részes dohányzóasztal festett üveggel és fiókkal
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Uránusz 4 részes dohányzóasztal, átlósan festett üveggel és fiókkal rendelkező termékünk.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.Az Uránusz átlósan festett, fiókos dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz dohányzóasztal egyedi termék, más üzletben nem kapható. Anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér festett üveggel, illetve dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető, melyek között van feláras anyagfajta is.

A festett üvegek színe is választható. Ezek közül legkedveltebbek a fekete, a hófehér, a tört fehér, a bézs és a világos-, illetve sötétbarna. A fa anyagokat különböző színekre pácolhatjuk, így megmarad a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal többféle színt kaphat a pácolástól függően. Kedvelt színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín.

A termék pácolás nélkül is rendelhető, ebben az esetben a fa természetes színe jobban látszik.

Egyedi színválasztásra is lehetőséget biztosítunk, ami azt is jelentheti, hogy a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét.

Az asztal mérete 90 x 90 cm magassága 30 cm, de a termék méretei tetszőlegesen változtathatók. Az egyedi méretben készült asztalokra egyedileg adunk árat.

Üzletünkben kaphatók ADA ülőgarnitúrák. A dohányzóasztal színét az ülőgarnitúrák színéhez is tudjuk igazítani, így összhangba tudjuk hozni a ülőgarnitúrát és az előtte lévő dohányzóasztalt.

A dohányzóasztal különlegessége a festett üvegbetét, így az üveg és a fa felület kombinációja egyedi megjelenést kölcsönöz a dohányzóasztalnak. Legkiemelkedőbb és praktikus tulajdonsága, az asztal alá rendelhető, tárolásra alkalmas fiók. A fiókot első ránézésre észre sem lehet venni, mert a dohányzóasztal lábazatába van rejtve. Tárolhatjuk benne a távirányítókat, az újságokat és sok egyéb hasznos apró dolgot.

További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.Hogyan rendelhető meg az asztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.