Uránusz dohányzóasztal savmart üveggel

Uránusz dohányzóasztal savmart üveggel
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Uránusz 4 részes dohányzóasztal, átlósan savmart  üveggel - egyedi termék.

A MAX City lakberendezési üzletközpontban, a RIO art & design bútorstúdióban a földszinten vásárolható meg, különböző színekben és méretben.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.Az Uránusz átlósan savmart dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz 4/2 dohányzóasztal anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér és savmart üveg. Dió és egyéb furnéros anyagból is rendelhető a dohányzóasztal, felár ellenében. A faanyagokat különböző színekre pácolhatjuk. A felületkezelés során a fa természetes és egyedi mintázata megmarad, de az asztal mégis sokféle színű lehet. Legkedveltebb színeink: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín.

Pácolás nélküli kivitelben is választható, ebben az esetben a fa természetes színe jobban érvényesül.

Üzletünk specialitása, hogy egyedi színben is rendelhető a dohányzóasztal. Ez azt is jelentheti, hogy a korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét.

A termék alapmérete: 90 x 90 cm, magassága 30 cm, bár ezeken a méreteken tetszőlegesen lehet változatni. Ezekre az asztalokra egyedileg adunk árat.

Az üzletünkben kaphatók ADA és Tom Tailor ülőgarnitúrák színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét, így összhangba hozható az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal.

A dohányzóasztal legkiemelkedőbb praktikus tulajdonsága az asztal lábazatába rejtett és külön rendelhető fiók, amelyben sok apró dolgot tárolhatunk.

További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.