Uránusz dohányzóasztal tárolóval

Uránusz dohányzóasztal tárolóval
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Az Uránusz 4 részes dohányzóasztal olyan egyedi termékünk, melynek egy elemrésze tároló funkcióval rendelkezik.

A termék a MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.
Az Uránusz 4/1 dohányzóasztal termékjellemzői

Az Uránusz dohányzóasztal olyan egyedi termékünk, mely más üzletben nem kapható. Anyaga lehet tölgy vagy bükk fafurnér. Felár ellenében dió és egyéb típusú furnéros anyagból is rendelhető. Mivel ezeket az anyagokat lehetőség van különböző színekre pácoltatni megmarad a fa természetes és egyedi mintázata, de az asztal sokféle színárnyalatot vehet fel.

Vásárlói kérésnek megfelelően leggyakrabban világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és a tea színre történik a pácolás, de natúr kivitelben, pácolás nélkül is lehet rendelni ezt a dohányzóasztalt és az összes többi fabútorunkat is. Pácolás nélküli kivitel esetén a fa természetes színe jobban érvényesül a lakkozás alatt.

A dohányzóasztal egyedi színben is rendelhető, így a színek száma szinte végtelen lehetőséget biztosít az elképzelések megvalósításához. A színek kiválasztásában szakértő kollegáink állnak rendelkezésére, így az Ön által korábban vásárolt bútorok színéhez is hozzá tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét.

Amennyiben üzletünkben kapható ADA ülőgarnitúrát vásárolnak, az ülőgarnitúra lábainak vagy akár a kárpit színéhez is tudjuk igazítani a dohányzóasztal színét. Ezzel tökéletes összhangot lehet teremteni az ülőgarnitúra és az előtte lévő dohányzóasztal között.

Az asztal mérete 90 x 90 cm magassága 30 cm. Ez a méret jól illik a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz, de a termék egyedi méretben is készülhet, melyre előzetesen árat adunk.

A dohányzóasztal egyik elemrésze különleges kialakítású tárolóval rendelkezik. Ebben folyamatosan cserélhetjük a díszítő elemeket, kavicsokat, kagylót kedvünk szerint, vagy például az évszakoknak megfelelően.

További Uránusz dohányzóasztalainkat ide kattintva tekintheti meg.


Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.