Vénusz dohányzóasztal

Vénusz dohányzóasztal
80 x 80 cm és 30 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Vénusz dohányzóasztal, az üzletünk egyedi terméke.

A MAX City lakberendezési bevásárlóközpontban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


A Vénusz dohányzóasztal egyedi méretben és színben is rendelhető.


A Vénusz dohányzóasztal termékjellemzői

A Vénusz dohányzóasztal standard mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm. Az asztal lapja 3,8 cm vastag, lábai pedig 10 x 10 cm nagyságú hasáblábak, ám ezeken a méreteken szabadon lehet változtatni. (A standard mérettől eltérő termékre egyedileg adunk árat.)

A dohányzóasztalt, kérésre, az üzletünkben kiállított ADA ülőgarnitúrák színéhez és méretéhez is tudjuk igazítani. Ez a máshol vásárolt ülőgarnitúrák esetében is lehetséges. Az ülőgarnitúra és dohányzóasztal harmóniája esztétikai és kényelmi szempontból is előnyös lehet.

A termék formája letisztult dizájnon alapul, így jól illik szinte bármely kanapéhoz, ülőgarnitúrához. Anyaga fafurnéros tölgy vagy bükk, melyek többféle színre pácolva is választhatók. Az említett, leggyakoribb anyagok mellett dió és egyéb fajta furnéros anyagból is rendelhető a Vénusz dohányzóasztal, melyek között azonban, van feláras anyagfajta is.

A faanyagok különböző színekre pácolhatók, amivel megmarad a fa természetes mintázata, az asztal mégis sokféle színű lehet a pácolástól függően. Vásárlóink legkedveltebb színei: wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye és tea szín. De, a lehetőségek tárháza nyitott, így bármely egyedi igényű pácszínnel is rendelhető a dohányzóasztal.


Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.