Guest ággyá nyitható kanapé

Guest ággyá nyitható kanapé

Tom Tailor Guest kanapé  új modell! Egy új típusú Tom Tailor ülőgarnitúra, mely a Rio art & design üzletünkben kapható és még Nyugat-Európa néhány országában.

Tom Tailor Guest ülőgarnitúra tulajdonságai

A fiatalos design jellemzi Tom Tailor újabb kanapéját. Főképpen gyerekszobákba ideális, mert betölti az ágy, kanapé és kétszemélyes vendégágy szerepét. Mérete 207 x 85 cm, nyitott állapotban 150 x 200 cm. Igen kedvező áron lehet TBO szövettel rendelni, ez pont ideális színárnyalatokkal rendelkezik akár egy fiú, vagy lány szobához. Külön 55 x 55 cm-es párnát lehet rendelni ehhez a modellhez.

Praktikum és design egy garnitúrában

A Guest egy kicsi, de praktikus terméke az ADA, Tom Tailor kollekciójának. Ággyá alakítható, kisebb kanapé-ágy, az ágyneműtartó része nemcsak ágynemű, de például gyerekholmik tárolására is alkalmas. Ehhez is lehet több fajta párnát rendelni, a típushoz tartozó 55 x 55 cm-es párna egyaránt használható hát és ülőpárnának. Sokszor lett kihangsúlyozva, hogy főképp gyermekszobába ideális, de akár vendégszobába, vagy garzonba is jó és helytakarékos választás.

Guest ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • vendégágy funkció
  • 55 x 55 cm-es ülő és hátpárna
  • ágyneműtartó

Guest ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az pihenődívány bükkfa ágyrácsára kerül az RG 40 Soft hideghab, majd az üléskárpit ( vlies), nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső burkolatként pedig a választott kárpitozás következik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

 Tom Tailor Guest kanapé Tom Tailor Guest kanapé

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.