Lakberendezőink

Simkó Szilvia

MAX DESIGN STUDIO vezető enteriőr tervezője

Tel: 06 30 952-6633

e-mail: maxdesignstudio.office@gmail.com

 

A belsőtér szerelmesként lépésről-lépésre ismertem fel, hogy rendelkezem azokkal az összetevőkkel, ami egy igazán jó enteriőrtervezőnek rendelkeznie kell. Kiforrott stílusérzék, intuitivitás, kompromisszumkészség, belső indíttatás, hogy mindig valami újat, egyedit alkothassak. Rugalmasság, anagyvilági látásmód ötvözete a praktikummal és használhatósággal, valamint törekedés a maximalizmus.

Az enteriőrtervező munkája a téralkotás, melynek tervezésekor a megrendelő által meghatározott igényeket figyelembe véve kialakítsunk egy a mai kornak megfelelő életteret, ami hűen tükrözi az ott élők egyéniségét, stílusát. Fontos szempont, hogy a tér a megrendelő életviteléhez abszolút alkalmazkodjon, inspirálja vagy megnyugtassa, átadja azokat az érzéseket, érzelmeket, hangulatokat amiket a terekkel, színekkel, formákkal megálmodtunk és kialakítottunk.

A Rio Design üzletével a munkám kapcsán kerültem közelebbi ismeretségbe, ahová midig szívesen térek be igényes megrendelőimmel. Itt mindig tudom, hogy megtaláljuk azokat a bútordarabokat, melyek megbízható minőségben, elérhető áron lesznek a lakás meghatározó darabjai. Bútoraik nyomon követik a trendeket, letisztult vonalvezetésükkel, széles fa illetve textil választékkal rendelkeznek. Ha ügyfeleimnek egyedi megoldásokra van szükségük, akkor is szívesen állnak rendelkezésünkre.

Ha Önben felmerült a kétség otthona, üzlete, irodája kialakításában vagy áttervezésében esetleg csak a színek, formák kialakításában tanácstalan, akkor bátran keressen személyesen vagy a Rio design üzletén keresztül.

Szívesen segítek, mert „tervezni szeretek" !

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.