ALBERTA 29-E35 tükör

157 900 Ft

Az igazán modern megjelenésű, elegáns kialakítású Alberta 29-E35 tükör, tökéletes választás minimál dizájnhoz, de a klasszikus stílushoz is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Még nincsenek kiválasztott kedvencek.

Leírás

Az igazán modern megjelenésű Alberta 29-E35 tükör, tökéletes választás minimál dizájnhoz, de a klasszikus stílushoz is.

A tükör maga, elegáns kialakítású, egészen biztosak lehetünk benne, hogy egyből felkelti a szobába lépők figyelmét. Vonzerejét főként lenyűgöző keretének köszönheti. Tulajdonképpen ez adja a tükör lényegét, így az Alberta 29-E35 egyedülálló, amely elbűvöli az embereket érdekes stílusával. Nagy előnye, hogy nem csak a külseje megnyerő, de minőségben is megállja a helyét.

A tükör megjelenése

A fali tükör alapja egy nagy kerek tükörforma, ehhez társul egy igazán elegáns keret. Mely ferde ezüstszínű és fekete üveglapok váltakozásából tevődik össze. Ezzel biztosítva a valóban kifinomult és elegáns külsőt. A tükör hátlapja egy fa MDF (azaz közepes sűrűségű farostlemez) lap, amely fekete bevonólakkot kapott.

Paraméterek

A tükör szélessége és magassága is 90 cm. A tükörlap vastagsága 2 cm. Súlyát tekintve a nettó tömege 10 kg, ami csomagolással együtt is csak 12 kg.

Hova ajánlott az Alberta 29-E35 tükör?

Egy olyan tükörről beszélünk, ahol a keret egyedi mintázata miatt, nem csak elegáns, de a fekete és tükör üveglapok váltakozása miatt még izgalmas dinamikát is adhat a belső térnek. Így nem is kérdés, hogy az ez a tükör egy olyan falitükör, ami a nappali díszeként mutat a legjobban. De, ez a tükör bármilyen belsőtérnek előkelő megjelenést biztosít. Ezért van az, hogy nem csak a lakásunkat dobhatjuk fel vele, de egy kifinomult, elegáns megjelenésű kávézó terének is remek kiegészítője.

További tükrök.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?