CALIMA étkezőasztal (háromféle méretben)

Calima étkezőasztal (háromféle méretben) egy modern, de mégis elegáns téglalap alakú üvegasztal, amely az étkező fő dísze lehet.

Ár:

Méret: 160*90 cm M: 76 cm – 549.500. – Ft
Méret: 180*90 cm M: 76 cm – 561.500. – Ft
Méret: 200*90 cm M: 76 cm – 570.400. – Ft

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Még nincsenek kiválasztott kedvencek.

Leírás

Calima étkezőasztal (háromféle méretben) egy modern, de mégis elegáns téglalap alakú üvegasztal, amely az étkező fő dísze lehet. Modern alkotóanyagaihoz ultramodern lábazat párosul, ami magára vonzza a figyelmet.

Az asztallap egy 12 mm vastag víztiszta edzett üveglapból készült. Bár az üveglap szögletes sarkokkal rendelkezik, élei polírozva vannak. Az üvegasztalnak összesen csak két lába van, melyek egyenként egy-egy C betűt formáznak. Ez a két ellentétes irányba néző C betű  láb két ponton csatlakozik az üvegből készült asztallaphoz. Ezek a lábak  egy kisebb, téglalap alakú talapzatba csatlakoznak, így biztosítva az asztal megfelelő stabilitását.

Az asztal különleges és egyedi tervezése miatt sem a sarkokon, sem pedig szélein nincsenek lábak, ezáltal könnyen, bármilyen akadály nélkül mozgathatók, elhelyezhetők a székek az asztalkörül.

Az asztal lábai és annak talapzata rozsdamentes acélból készültek. Acél színük visszatükrözi a helyiségben található színvilágot, ezáltal is különlegessé varázsolva az étkezőt. Az asztal lábainak színe miatt tökéletes kiegészítője lehet férfiasabb színvilágú étkezőnek is.

A Calima étkezőasztal háromféle méretben is megrendelhető, így ez az asztal tökéletesen megfelelő egy kisebb lakást vagy egy nagyobb családi otthon számára is.

A képen látható termékeket, kiegészítőket és az Ön otthonába legjobban illő dekorációkat is megtalálhatja áruházunkban.

Válasszon az étkezőasztal mellé széket, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Méret: 160*90 cm M: 76 cm – 549.500. – Ft
Méret: 180*90 cm M: 76 cm – 561.500. – Ft
Méret: 200*90 cm M: 76 cm – 570.400. – Ft

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Visszahívást kér:

Hírlevél feliratkozás:

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?