Bútorszállítás és -összeszerelés

Az üzletünkbe vásárolt bútorok, ülőgarnitúrák, kanapék, asztalok és székek biztonságos és gyors kiszállítása az egyik olyan szolgaltatásunk, mellyel hozzá szeretnénk járulni, hogy a vásárlás után minél hamarabb otthonában tudhassa a megvásárolt terméket.

Szekrényeik, asztalaink összeszerelt állapotban kerülnek kiszállításra és nem lapraszerelve. A szállítás után minden esteben kollegáink elviszik a csomagolóanyagot.

Amennyiben több bútort is vásároltak, melyek összetartoznak vagy a méretük miatt több darabban kell a szállítást megoldani, a kollegák a helyszínen természetesen összeszerelik a bútort és a végső helyére teszik.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.