Utólagos gyártás

Nálunk a vásárlás nem egyszeri alkalmat jelent, hiszen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a megrendelt termékhez színben és anyagában ugyanolyan asztalt, széket ülőgarnitúrát, kanapét kiegészítőt vásárolhasson akár évek múlva is. Minden rendelést archiválunk ezáltal évek múlva is meg tudjuk Önöknek megmondani, hogy mely anyagot, melyik pácszínt választották előző vásárlásukkor. Természetesen előfordulhat, hogy egy-egy szövet, bőr vagy pác forgalmazása megszűnik, pont az melyet pótolnának de az ilyen estekben is mindig megtaláljuk a legjobb megoldást.

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.