ADA 5339 sarok ülőgarnitúra

ADA 5339 sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 229 x 164 cm (ágyazható és ágyneműtartós)

Egy népszerű ADA ülőgarnitúra, mely a fiatalok kedvence Nyugat-Európában, kis helyigénye és minősége miatt.

ADA 5339 ülőgarnitúra kisebb lakások, dolgozószobák, vendégszobák ideális ülőgarnitúrája.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 5339 ülőgarnitúra tulajdonságai


Kis helyigényű, sarok ülőgarnitúra

Az ADA 5339 ülőgarnitúra széles elemválasztékkal rendelkezik. Kicsi terekbe, dolgozókba, vendégszobákba, gyerekszobákba ideális választás. Helytakarékos, kényelmes garnitúra, mely többféle sarokváltozatban rendelhető.

Az ülőgarnitúra ágyfunkcióval, ágyneműtartóval és fejtámlákkal kiegészítve kisebb lakások praktikus és kényelmes modellje. Az ADA 5339 ülőgarnitúrához puff is rendelhető, mely ülőkének és lábtartónak egyaránt kiváló.

 ADA 5339 ülőgarnitúra ADA 5339 ülőgarnitúra ágyneműtartó ADA 5339 ülőgarnitúra ágyfunkció


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 5339 ülőgarnitúra lehetővé teszi, hogy a kisebb tereket ideális funkciókkal otthonossá tegyük. Ágyfunkció, ágyneműtartó, nyaktámasz ülőke és kétféle üléskeménység szolgálja a kényelmünket. A sokféle választható kárpitozással egyedivé tehetjük ezt a kis, praktikus garnitúrát. Tini szobák kedvence. Különösen, ha valamely ütős színben választjuk a kanapéra kerülő kárpitot.


Az ADA 5339 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • sarok ülőgarnitúra 2 méretben 
  • vendégágy-funkció
  • ágyneműtartó
  • puff
  • 400-féle választható kárpitozás
  • nyaktámasz-lehetőség
  • választható üléskeménység 


Az ADA 5339 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Kétféle üléskeménység választható. Az alátámasztás mindkét esetben Nosag hullámrugó, a fedés puha kárpitvatta-réteg, amely üléskárpit (vlies), termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Legkülső egységként a bútorszövet, vagyis maga a kárpitozás kerül. A keményebb ülőfelületet kedvelők számára lehetőséget biztosítunk, felár ellenében, még keményebb hideghab választására.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 5339 ülőgarnitúrát!
  2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 3.9 (7 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.