ADA 5824

ADA 5824

ADA 5824 ülőgarnitúra és kanapé

Az ADA 5824 ülőgarnitúra és kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Egyszerű, fiatalos, lekerekített kialakítású. Különleges formatervezése a nyugat-európai piac vásárlói és magyar ügyfeleink szívébe is belopta magát.

Az ADA 5824 ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

Széles elemválasztékú, beépített karfás és párnás garnitúra. Elemeiből többféle 2-3 személyes egyenes kanapé, illetve sokféle L és U alak is kialakítható. 4,5 cm magas műanyag gomblábbal rendelhető. Ülőke is tartozik kiegészítőihez, mellyel akár kényelmes fekvőfelületté alakítható. Igényes formatervezésű, bohém modell. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

 

Az ADA 5824 ülőgarnitúrához és kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • többféle méretű egyenes kanapé
 • sokféle sarok és U alakú megoldás
 • apró, szinte láthatatlan gombláb
 • ülőke 
 • 70 x 55 cm-es párnák
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 5824 ülőgarnitúra és kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es puha hideghabbal készül, melyet Nosag, acél hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. 

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

 

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.