ADA 6221 egyedi kanapé

ADA 6221 egyedi kanapé

Az ADA 6221 kanapé nagyon kedvelt ülőgarnitúra, mely Nyugat-Európában is nagy népszerűségnek örvend. Fiatalos, modern formája miatt nálunk is szívesen választják ezt az ülőgarnitúrát vásárlóink.

Az ADA 6221 kanapé kizárólag a RIO art & design bútorstúdióban rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6221 kanapé tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA 6221 ülőgarnitúra mindenkinek elnyeri a tetszését, aki kedveli a fiatalos, elegáns vonalvezetést. Emellett azonban nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy nem csak a kis lakásokban lehet elhelyezni, hanem széles elemválasztéka miatt nagyobb lakásokba is könnyedén össze lehet állítani egy megfelelő méretű garnitúrát. Kanapé, L és U alakú sarokgarnitúra, ülőke és fotel szerepel a kínálatban, illetve ezek számtalan kombinációja.

Persze, egy garnitúrát nem az elemválasztéka miatt vásárolunk meg, hanem, mert kényelmes és illeszekedik a lakásunkhoz, kifejezi a stílusunkat. Hogyan felel meg ennek az ADA 6221 ülőgarnitúra? A válasz egyszerű. Több kényelmi funkciót is magában rejt az ülőgarnitúra. Így például az ülőfelülete nagyobbítható, ezáltal kényelmesebb lehet a napközbeni pihenés. A sarokrészben a háttámla előre húzható, így mint egy állítható hátpárna működik és alvásra, TV-nézésre kiváló helyet alakíthatunk ki magunknak.

Különböző formájú fejtámlát építhetünk bele a háttámlába. Az ülőfelület keménységét is kiválaszthatjuk. Lehet közepesen kemény és kemény ülőfelületet egyaránt. A sarok- vagy a kanapéváltozathoz rendelhetünk puffot és fotelt, így még több ülőfelületünk lehet. A stílusát és formáját a lábak is befolyásolják. Fa vagy fém lábakat kérhetünk az ülőgarnitúrához. A sokféle funkció és a szép, harmonikus, modern forma miatt a legigényesebb vevőink is találhatnak kedvükre való összeállítást ebből az ülőgarnitúrából.

 ADA 6221 kanapék ADA 6221 ülőgarnitúra ADA 6221 ülőgarnitúra

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6221 kanapé modern formájú. A forma és a sokféle méret lehetősége miatt, szépen illeszkedik kicsi és nagy lakásokba egyaránt. Enyhén szögletes formáival, remekül passzol a fiatalos és elegáns bútorokhoz. Nagyobb méretű nappalikba is ajánljuk, mert L és U alakú nagyméretű ülőgarnitúra sarkokat is össze tudunk állítani a standard elemekből. Az ADA 6221 ülőgarnitúrához puff is rendelhető. Erre tudunk ajánlani plexi lemezt, így a termék asztalként is funcionálhat. Fotelt is kérhetünk, akár az ADA 6221 sarok ülőgarnitúrához, akár az ADA 6221 kanapékhoz.

Az ülőgarnitúra megjelenését és kényelmét meghatározhatja a fejtámla is. Ez nem szükséges elem, de magasabb és a kényelmet kiemelten előtérbe helyező vásárlóink kedvelik. A sarok ülőgarnitúrák és a kanapék ülőfelülete is választható, nagyobbítható formában is. Kényelem és praktikum egyesül egy mozdulatunkban, mikor pihenőágyat vagy vendégágyat tudunk kialakítani.

Keményebb ülőfelületet kedvelők kérhetnek közepesen kemény és kemény hideghabot is az ülőfelületbe. Különleges, egyedi funkció a beépített, előrehúzható háttámla, amely a sarokelemben található. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy állítható hátpárnát, melynek állíthatjuk a dőlésszögét. TV-nézés és olvasás közben, nagyon praktikus ez a funkció. Az ADA 6221 ülőgarnitúra bőr, szövet vagy leather look bevonattal választható.

 ADA 6221 kék sarokgarnitúra

Az ADA 6221 kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok, sokféle méretben
 • kanapé több méretben
 • kisebb vendégágy lehetőség
 • puff több méretben
 • fotel
 • fejtámla-kialakítás
 • előrehúzható hátpárna
 • polckialakítási lehetőség
 • plexilap puffra
 • különböző méretű párnák
 • 500-féle választható kárpitozás

Az ADA 6221 kanapé belső szerkezeti felépítése

Nosag hullámrugós felületen Poliéter hab található. Ezt burkolja be az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Végső rétegként jön a kárpitozás. A Formfit RG 40 közepesen kemény és a Bultex RG 55 kemény hideghabot rendelhetik azok a vevőink, akik a keményebb ülőfelületet kedvelik, ezek felár ellenében választhatók.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6221 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.8 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.