ADA 6221 egyedi sarokgarnitúra

ADA 6221 egyedi sarokgarnitúra
A fotón lévő méret : 282 x 203 cm

Az ADA 6221 ülőgarnitúra nagyon kedvelt ülőgarnitúra, mely Nyugat-Európában is nagy népszerűségnek örvend, fiatalos modern formája miatt.

Az ADA 6221 sarok ülőgarnitúra kizárólag a RIO art & design üzletben rendelhető

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6221 ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA 6221 ülőgarnitúra tetszés szerinti összeállításban rendelhető, köszönhetően igen széles elemválasztékának. A típus elemeiből L alakú és U alakú sarok is kialakítható, melyhez kanapét több méretben, illetve fotelt és ülőkét is választhatunk.

Fiatalosan elegáns ülőgarnitúra kisebb és nagyobb lakásokba egyaránt illeszkedik. Több kényelmi funkciót is magában rejt ez az ülőgarnitúra. Az ülőfelülete nagyobbítható, így kényelmesebb lehet a napközbeni pihenés. A sarokrészben a háttámla előrehúzható, így mint egy állítható hátpárna működik. Alvásra, TV-nézésre kiváló helyet alakíthatunk ki magunknak.

Különböző formájú fejtámlát építhetünk bele a háttámlába. Sőt, az ülőfelület keménységét is kiválaszthatjuk, lehet közepesen kemény és kemény ülőfelületet választani. A sarok vagy a kanapé változatát kiegészíthetjük puffal vagy fotellal. Formáját a lábak kiválasztásával is befolyásolhatjuk. Fa és fém lábakkal egyaránt választható.

 ADA 6221 sarokgarnitúra ADA 6221 ülőgarnitúra ADA 6221 L ülőgarnitúra


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6221 ülőgarnitúra modern formája szépen illeszkedik a kicsi és nagy otthonokba is. Enyhén kubusos vonalvezetése meghatározó formai eleme lehet lakásunknak. Nagyobb otthonokba is ajánljuk ezt az ülőgarnitúrát, mert L és U formájú, nagyméretű ülőgarnitúra sarkokat is össze tudunk állítani elemeiből. Az ADA 6221 ülőgarnitúrához puff is választható több méretben. Az ülőkére tudunk ajánlani plexi lerakó asztalt is, így dohányzóasztalként is tudjuk használni az ülőkénket.

Fotellel is kiegészíthetjük akár az ADA 6221 sarok ülőgarnitúrát, akár az ADA 6221 kanapékat. Formáját és kényelmét együttesen meghatározza a választható fejtámla. Ez nem szükséges elem, de magasabb vásárlóink kedvelik.

Az ülőfelülete a sarok ülőgarnitúrának és a kanapéknak is választható, nagyobbítható formában is. Kényelmes pihenőágyat, vagy vendégágyat tudunk egy mozdulattal kialakítani. Keményebb ülőfelületet kedvelők választhatnak közepesen kemény és kemény hideghabot is az ülőfelületbe. Igazán egyedi funkció a beépített előrehúzható háttámla, amely a sarokelemben található. Ez, mint egy állítható hátpárna működik, amely jó szolgálatot tesz TV-nézés és olvasás közben. Az ADA 6221 ülőgarnitúra bőr vagy szövet bevonattal választva lakásunk díszévé válhat.


Az ADA 6221 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok, több méretben
 • kanapé több méretben
 • állítható ülésmélység
 • kisebb vendégágy lehetőség
 • puff több méretben
 • fotel
 • fejtámlakialakítás
 • előre dönthető sarokelem
 • polckialakítási lehetőség
 • plexilap puffra
 • különböző méretű párnák
 • 500-féle választható kárpitozás


Az ADA 6221 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Nosag hullámrugós felületre kerül a Poliéter hab, erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag, ezt a réteget követi a kárpitozás. A Formfit RG 40 közepesen kemény és a Bultex RG 55 kemény hideghabot választhatják azok a vásárlók, akik a keményebb ülőfelületet szeretik. Ezek felár ellenében választhatók.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6221 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

 

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 3 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.