ADA 6221 egyedi sarokgarnitúra

ADA 6221 egyedi sarokgarnitúra
A fotón lévő méret : 282 x 203 cm

ADA 6221 ülőgarnitúra egy nagyon kedvelt modern formájú ülőgarnitúra, mely Nyugat-Európában népszerű. 

Az ADA 6221 sarok ülőgarnitúra kizárólag csak a mi üzletünkben rendelhető 

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben a földszinten rendelhetik meg ezt az ülőgarnitúrát.Az ADA 6221 ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA 6221 ülőgarnitúra modern vonalvezetésű ülőgarnitúra, fiatalos, letisztult formája miatt nálunk is keresett modell. Letisztult, enyhén szögletes formája eleganciát sugároz. Széles elemválasztéka miatt kicsi és nagyobb nappalikba is könnyen tudunk összeállítani belőle különböző formájú ülőgarnitúrákat. A kanapé rendelhető több méretben, fejtámlával vagy nélküle.

A kanapét kérhetjük nagyobbítható ülőfelülettel. Egy mozdulattal egyszemélyes ágyat tudunk kialakítani kanapénkból és máris kényelmesen aludhatunk rajta. A több méretben választható kanapéhoz fotelt és puffot is tehetünk. Az ADA 6221 ülőgarnitúra sok méretben választható, sarok formában is. L és U alakot egyaránt ki tudunk építeni a standard elemekből.

A sarok ülőgarnitúrába is tehetünk nagyobbítható ülőfelületet, így ezt is tudjuk ággyá alakítani. Szintén választható hozzá fejtámla, melyet inkább csak magasabb vásárlóink kérnek. A sarok ülőgarnitúra különlegessége az előre húzható háttámla. Ez az elem a sarok résznél található és mint egy állítható dőlésszögű párnát kell elképzelnünk. Nagyon kényelmessé teszi az olvasást és a tévénézést.

 ADA 6221 ülőgarnitúra ADA 6221 ülőgarnitúra ADA 6221 kanapék

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6221 ülőgarnitúra sok elemből álló, több funkcióval kiegészíthető ülőgarnitúra. Modern, egyúttal időtlen designja megragadja a figyelmet. Formája miatt modern lakásokba, esetleg irodákba is ajánljuk. Mitől praktikus ennyire az ADA 6221 ülőgarnitúra? Először is az elemválasztéka nagyon széles. Több méretben választhatunk kanapét és ehhez fotelt, puffot. Több méretben rendelhetünk sarok ülőgarnitúrát. L és U alakot egyaránt választhatunk. Nézzük a funkciókat! A kanapéba és a sarok ülőgarnitúrába is kérhetünk nagyobbítható ülőfelületet. Választhatunk hozzá fejtámlát, kétféle formájút is. A sarokgarnitúrába kérhetünk előre dönthető háttámlát, vagy polcos lerakót. A puffhoz pedig plexi lapot rendelhetünk, így azt asztalként is tudjuk használni. Ne feledkezzünk meg a kényelmükről sem! Választhatjuk háromféle üléskeménységgel az ADA 6221 ülőgarnitúrát.

 ADA 6221 kék sarok

Az ADA 6221 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok, sokféle méretben
 • kanapé, több méretben
 • vendégágy
 • puff több méretben
 • fotel
 • 2-féle fejtámla-kialakítás
 • előre húzható háttámla
 • polckialakítási lehetőség
 • plexilap az ülőkére
 • különböző méretű párnák
 • 500-féle választható kárpitozás


ADA 6221 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Nosag hullámrugós felületre kerül Poliéter. Ezt burkolják be az üléskárpittal. Amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ezek után a rétegek után kárpitozás következik. Formfit RG 40 közepesen kemény és a Bultex RG 55 kemény hideghabot választhatják azok, akik a keményebb ülőfelületet szertik.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6221 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.