ADA 6676 ülőgarnitúra

ADA 6676 ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 298 x 228 cm

ADA 6676 ülőgarnitúra egész Európában kedvelt, egyike a legújabb modelleknek.

Az ADA 6676 sarok ülőgarnitúra rendelhető, állítható hát- és kartámasza miatt üzletünkben is egyre többen keresik.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten rendelhető meg.Az ADA 6676 ülőgarnitúra tulajdonságai


Állítható hát- és kartámasz

Az ADA 6676 ülőgarnitúra jó választás mindazok számára, akik a legújabb, egyedi, különleges designt kedvelik. Kényelmi funkciói, teszik könnyűvé, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen szinten. Háttámlája előre, hátra húzható, ezáltal az ülőfelület mélységét is tetszőlegesen állíthatjuk. Pihenésnél kényelmesebb a mélyebb ülőfelület, míg ülésnél inkább a kevésbé mély, előrehúzott háttámla a praktikusabb.

Magasabb vásárlók különösen kedvelik a mélyebb ülőfelületet, ezért ezt az ülőgarnitúrát is. Másik nagyon kényelmes funkció az állítható karfa. Ez lehetővé teszi, hogy a karfát, dőlésszögének állításával, párnaként is használjuk.

Térbe állítva is nagyon szép az ADA 6676 ülőgarnitúra. Kecses, hátulja szépen kidolgozott, egyedi megjelenésű. Az ülőfelülete tűzött varrású és különböző keménységű lehet. Sarok és kanapé változatban rendelhető. Mindkét formából több méretben is. Ezekhez puffot is tehetünk, melyek ugyancsak többféle méretben rendelhetők. Plexi lapot is kérhetünk rájuk, így asztalaként is tudjuk használni őket.

 ADA 6676 ülőgarnitúra állítható háttámla ADA 6676 ülőgarnitúra állítható karfa

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6676 ülőgarnitúra, kanapé és sarok formában rendelhető. Sarok ülőgarnitúrából és kanapéból is többféle méretet lehet választani. Ezekhez javaslunk még kiegészítőnek ülőkét. A garnitúra formája szép, elegáns, modern. Az ülőfelülete tűzött varrással díszített, lábai design fém lábak. Az ADA 6676 ülőgarnitúra praktikusságát az állítható háttámlák és karfák adják. A háttámlák előre-hátra irányú mozgatásával állíthatjuk az ülőfelület mélységét és a kartámasz dőlésszögét is tudjuk változtatni. Az ülőfelület keménysége is választható, háromféle lehetőség közül.

 ADA 6676 ülőgarnitúra kékADA 6676 ülőgarnitúra állítható szürke

Az ADA 6667 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 2-féle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap a puffra
 • állítható karfa
 • állítható háttámasz
 • 7-féle típusú láb
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit

Az ADA 6676 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6676 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.