ADA 6679 ülőgarnitúra

ADA 6679 ülőgarnitúra
280 x 181 cm

Az ADA 6679 Nyugat-Európában kedvelt modell, kényelme és speciális háttámlája miatt.

Az ADA 6679 ülőgarnitúra rendelhető. 

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6679 ülőgarnitúra tulajdonságai


Szabályozható ülőmélységű modell

Az ADA 6679 ülőgarnitúra egy karakteres formájú modell, varrott ülőfelülettel és háttámlával. Az ülőgarnitúra térbe állítva is nagyon esztétikus, köszönhetően a különleges hátsó kidolgozásának. A formája miatt jól mutat abban az esetben is, ha szövet és bőr kombinációval választjuk a kárpitozást. Az ADA 6679 egy olyan ülőgarnitúra, melynek különlegesek a funkciói és rendelhető kanapé, illetve sarok formában is.

Speciális funkciói például, hogy háttámláját előre-hátra tudjuk mozdítani, így könnyedén tudunk mélyebb és kevésbé mély ülőfelületet kialakítani. Ez kényelmesebb ülést tesz lehetővé a különböző magasságú személyek számára. Az összes ülőfelületet nagyobbított funkcióba állítva, a nagyobbítást követően, bármely magasságú személy kényelmesen tud elhelyezkedni a terméken, vagyis kényelmesebben elnyúlva is lehet rajta pihenni, feküdni.

Választhatunk a sarok ülőgarnitúrába vendégágyat is, mellyel kényelmes, kétszemélyes ágyat tudunk kialakítani. A karfák is állíthatóak, mert lentebb és fentebb lehet hajlítani őket, de, aki ezt a funkciót nem igényli, az fix karfákkal is választhatja az ülőgarnitúrát. A sarok ülőgarnitúrát sarokpados vagy ottomános változatban, többféle méretben is választhatjuk. A kanapékhoz és a sarokhoz puffot is ajánlunk több méretben, sőt nyaktámasz is kérhető a háttámlákba.

A kárpitozási lehetőségek is sokfélék, ráadásként az ülőfelület keménysége is többféle lehet.

 Ada 6679 garnitúra Ada 6679 garnitúra ágyfunkció Ada 6679 garnitúra kartámla funckió

Újdonságok egy ülőgarnitúrában

Az ADA 6679 ülőgarnitúra egy modern ülőgarnitúra. Külső megjelenésének és kényelmének köszönhetően fiatalok és idősebbek egyaránt kedvelik. Elemválasztéka miatt kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt tudunk elemeiből összeállítani ülőgarnitúrát. Sarok ülőgarnitúra formában és kanapé formában is rendelhető. Mindegyikből több méret kapható.

A sarok ülőgarnitúra és a kanapé formához, egyaránt tehetünk ülőkét, vagy ülőkét plexi lappal. Az ADA 6679 ülőgarnitúra háttámlája kényelmes támaszt biztosít a fejnek és az egész hátnak. A háttámla előre, illetve hátra állítható, ezáltal érhetünk el különböző ülésmélységet. A karfái állíthatóak, vagy fixek is lehetnek, a háttámlába pedig fejtámasz is kérhető. Az ADA 6679 ülőgarnitúrába vendégágyat is be lehet építeni.

Különböző keménységű ülőfelülettel rendelhető meg ez a modell. Az alap változatban RG 35 hideghab található az ülőfelületben, de felár ellenében RG 40 vagy RG 50 keménységű habot is választhatunk. Az ADA 6679 ülőgarnitúra kárpitozása sokféle lehet, különösen kedvelt a kombinált kárpitozás. Bútorszövet, leather look, lemosható szövet, és bőr kárpitozással, illetve ezek kombinációjával rendelhető.

Felár ellenében a szokványostól eltérő design lábakat is választhatunk.

 Ada 6679 garnitúra háttámla funckió Ada 6679 garnitúra háttámla funckió Ada 6679 garnitúra háttámla funckió 

Az ADA 6679 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • nyaktámasz
 • többféle üléskeménység
 • ülőkére plexi lap
 • állítható karfák
 • állítható ülésmélység
 • tűzött hát- és ülőfelület
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • többféle láb

Az ADA 6679 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az üléskomfortja kiváló ennek az ülőgarnitúrának. Alap esetben az ülőgarnitúra RG 35 hideghabbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Erre helyezik a speciális üléskárpitot, amely termikusan erősített anyag. Ezen van legkülső rétegként a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, azok választhatnak a Formfit közepesen kemény ülőfelület és a Bultex kemény ülőfelület között. Ez feláras termék.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6679 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 2.8 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.