ADA 6686 ülőgarnitúra

Az ADA 6686 ülőgarnitúra legújabb rendelhető ülőgarnitúráink egyike, mely Nyugat-Európában és nálunk is újdonság. Az ADA 6686 ülőgarnitúra RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben rendelhető.

„Arany M” minősítés

„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA 6686 ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA 6686 egy állítható háttámlás, modern ülőgarnitúra, melyet azoknak javaslunk, akik szeretik az újdonságokat. Ennek az ülőgarnitúrának a háttámláját előre-hátra tudjuk mozdítani. Ez azért jó, mert magasabb és alacsonyabb személyek számára is nagyon kényelmes. Az összes háttámla hátratolásával, kényelmes egyszemélyes fekhelyet alakíthatunk ki. Ha viszont vendégeinket szeretnénk kényelmesen elhelyezni, akkor kétszemélyes ágyat is kérhetünk bele.

Az ADA 6686 ülőgarnitúra karfái is állíthatók, azaz a karfák dőlésszögét tudjuk állítani. A háttámlába fejtámasz is beépíthető igény esetén. Az ülőgarnitúra sarok formában, több méretben rendelhető. A sarok forma lehet sarokpados vagy pihenőkanapé formájú. A sarokpados változatnál a háttámla rész előre, vagy akár hátra húzható.

A pihenőkanapés változatnál a pihenőkanapé karfa része állítható. Az ADA 6686 ülőgarnitúra a sarokforma mellett, még kanapé változatban is rendelhető, több méretben.

A garnitúra alapváltozatban is hideghabbal készül, de felár ellenében lehet még keményebb (kétféle keménységű) habot is rendelni az ülőfelületbe. Az ülőfelület és a háttámla kárpitozása tűzött, az ülőgarnitúrának pedig design fém lábai vannak. Az ülőgarnitúrához választható puff is, több méretben. A puffra plexi lap tehető, így az asztalkaként is használható. A külső kárpitozás is sokféle lehet: textil, bőr, lemosható textil és leather look.

Praktikum és design egy modern ülőgarnitúrában

Az ADA 6686 ülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra, lágy, kissé íves formákkal. A legújabb fejlesztésekben is bővelkedik ez az ülőgarnitúra.

Sarok formájú és kanapé változatban készül ez az ülőgarnitúra. A sarok ülőgarnitúra és a kanapé is többféle méretű lehet. Az állítható, vagyis előre-hátra húzható háttámla, az állítható karfa, a vendégágy, a fejtámla mind a kényelmünket szolgálja. A vendégeinkről se feledkezzünk meg, hiszen vendégágyat is kérhetünk az ADA 6686 ülőgarnitúrába.

Ülőkét is rendelhetünk a garnitúrához, többféle méretben. Erre pedig plexi lapot lehet kérni, akkor már asztalként is használható az ülőke. Az ülőfelület háromféle keménységgel rendelhető, melyből kettő feláras. A kárpitozás nagyon sokféle lehet. A szövet, a leather look, és a bőr mellett, speciális lemosható szövetünk is van. Design fém lábai vannak, ülőfelülete pedig, design, varrott háttámla-kialakítású.

Az ADA 6686 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • az ülőkére plexilap kérhető
 • állítható ülésmélység
 • fejtámasz lehetőség
 • állítható karfák
 • vendégágy-funkció
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit

Az ADA 6686 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra ülőfelületének alapja a Nosag hullámrugós alapra kerülő RG 35 hab. Ebben az ülőgarnitúrában már az alapáras változatban is hideghab található. Erre kerül a speciális üléskárpit, majd pedig a kárpitozás. Felár ellenében RG 40 vagy RG 55 hideghab ülőfelülettel is rendelhető, melyet azoknak ajánlunk, akik a nagyon kemény ülőfelületet kedvelik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal. A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6686 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?