ADA 6820 sarok ülőgarnitúra

ADA 6820 sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 296 x 172 cm

Az ADA 6820 ülőgarnitúra fiatalos, merész és trendi.

Az ADA 6820 ülőgarnitúra egyik legújabb modellünk légiessége, kényelme rabul ejtette a nyugat-európai vásárlókat!

  .
A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.
Az ADA 6820 ülőgarnitúra tulajdonságai


Állítható fej- és kartámaszok egyedi ülőgarnitúrához

A 6820 ülőgarnitúra széles elemválasztékú garnitúra: kétszemélyes és háromszemélyes kanapé, ülőke több méretben és különböző méretű sarok ülőgarnitúra rendelhető a standard elemekből. Az ADA 6820 ülőgarnitúra mélyebb ülőfelületű garnitúra, állítható háttámlákkal. Karfái is állíthatóak, így egy mozdulattal kényelmes délutáni fekhelyet alakíthatunk ki. Tapasztalataink alapján, az átlagnál magasabb vásárlóink számára is tudjuk ajánlani ezt az ülőgarnitúrát. Az ülőgarnitúra légiessége, modern vonalvezetése, design lábai azonnal rabul ejtik szívünket.

 ADA 6820 ülőgarnitúra

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6820 ülőgarnitúra elemválasztéka révén, kisebb és nagyobb otthonokat egyaránt be tudunk rendezni vele. Kanapé formában is rendelhető és a két-, illetve háromszemélyes kanapé mellé ülőkét is tudunk választani, több méretben is. A puffra plexi lapot tehetünk, így dohányzóasztalként is tudjuk használni. Különböző formájú fém lábakat lehet választani a garnitúrához, ezzel is egyedivé téve az ülőgarnitúra megjelenését. A háttámlák és a kartámlák állíthatósága maximális kényelmet biztosít ülő és fekvő, illetve pihenő állapotban is. Mint minden ADA ülőgarnitúra, így ez is rendelhető teljesen egyedi méretben is és különböző üléskeménységekkel.

 6820 karfa funkcióAz ADA 6820 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • kanapé változatban is rendelhető több méretben
 • sarok változatban is rendelhető több méretben
 • állítható háttámlák
 • állítható karfák
 • 2-féle puff
 • plexilap puffra
 • többféle választható design láb
 • 500-féle választható kárpitozás
 • bőr bevonattal is rendelhető

Az ADA 6820 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Többféle üléskomforttal lehet választani az ülőgarnitúrát. Az alap minden esetben Nosag-hullámrugó, mely  puha kárpitvatta réteggel van fedve. A három üléskomfort különböző keménységű. A legpuhább esetében poliéter hab, puha hideghab fedéssel, RG 35. A közép keménynél RG 40, a keménynél RG 50-es hideghabot alkalmaznak.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6820 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6826 ülőgarnitúrát!

Átlag: 4.8 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.