ADA 6820 sarokülőgarnitúra

Az ADA 6820 ülőgarnitúra egyik legújabb modellünk légiessége, kényelme rabul ejtette a nyugat-európai vásárlókat! Az ADA 6820 ülőgarnitúra a RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben rendelhető.

„Arany M” minősítés„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA 6820 sarokülőgarnitúra tulajdonságai

Állítható fej- és kartámaszok egyedi ülőgarnitúrához. Az ADA 6820 sarokülőgarnitúra széles elemválasztékú garnitúra: kétszemélyes és háromszemélyes kanapé, ülőke több méretben és különböző méretű sarok ülőgarnitúra rendelhető a standard elemekből. Az ADA 6820 sarokülőgarnitúra mélyebb ülőfelületű garnitúra, állítható háttámlákkal. Karfái is állíthatóak, így egy mozdulattal kényelmes délutáni fekhelyet alakíthatunk ki. Tapasztalataink alapján, az átlagnál magasabb vásárlóink számára is tudjuk ajánlani ezt az ülőgarnitúrát. Az ülőgarnitúra légiessége, modern vonalvezetése, design lábai azonnal rabul ejtik szívünket.

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6820 sarokülőgarnitúra elemválasztéka révén, kisebb és nagyobb otthonokat egyaránt be tudunk rendezni vele. Kanapé formában is rendelhető és a két-, illetve háromszemélyes kanapé mellé ülőkét is tudunk választani, több méretben is. A puffra plexi lapot tehetünk, így dohányzóasztalként is tudjuk használni. Különböző formájú fém lábakat lehet választani a garnitúrához, ezzel is egyedivé téve az ülőgarnitúra megjelenését. A háttámlák és a kartámlák állíthatósága maximális kényelmet biztosít ülő és fekvő, illetve pihenő állapotban is. Mint minden ADA ülőgarnitúra, így ez is rendelhető teljesen egyedi méretben is és különböző üléskeménységekkel.

Az ADA 6820 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • kanapé változatban is rendelhető több méretben
 • sarok változatban is rendelhető több méretben
 • állítható háttámlák
 • állítható karfák
 • 2-féle puff
 • plexilap puffra
 • többféle választható design láb
 • 500-féle választható kárpitozás
 • bőr bevonattal is rendelhető

 

Az ADA 6820 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Többféle üléskomforttal lehet választani az ülőgarnitúrát. Az alap minden esetben Nosag-hullámrugó, mely puha kárpitvatta réteggel van fedve. A három üléskomfort különböző keménységű. A legpuhább esetében poliéter hab, puha hideghab fedéssel, RG 35. A közép keménynél RG 40, a keménynél RG 50-es hideghabot alkalmaznak.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal.

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6820 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?