ADA 6867 kanapé

ADA 6867 kanapé

ADA 6867 kanapé Nyugat-Európában és nálunk is újdonság. Az idei kölni vásár legnagyobb sikerterméke.

Az ADA 6867 kanapé kipróbálható üzletünkben, hazánkban egyedül nálunk rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.


Az ADA 6867 kanapé tulajdonságai


Motorosan növelhető ülőfelület

Az ADA 6867 kanapé azok kedvence, akik szeretik az újdonságokat és a maximális kényelmet. A legfőbb újdonsága ennek az ülőgarnitúrának a gombnyomásra növelhető ülőfelület, mely ennek a bútorcsaládnak a sarok változatába építhető be. Így, akár a garnitúrán ülve is nagyobbíthatjuk az ülőfelületet, vagyis kényelmesen mélyíthetünk az ülőmélységen.

Ha feküdni szeretnénk az ülőfelületen, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak. A másik praktikus része az ülőgarnitúrának, az állítható fejtámla, melyet magasságunknak megfelelően állíthatunk be.

Az ADA 6867 ülőgarnitúra sarok és kanapé formában rendelhető. Az ülőgarnitúra ülőfelülete, RG 35 habbal készül, felár ellenében hideghab is választható kétféle keménységben. A lábak különleges design fém lábak, melyekből többféle is választható, de azok sem maradnak ADA 6867 modell nélkül, akik fa lábbal szeretnék rendelni a terméket.

 ADA 6867 sarokgarnitúraADA 6867 sarokgarnitúraADA 6867 sarokgarnitúraADA 6867 sarokgarnitúra


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6867 ülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra, mely a legújabb fejlesztéseket foglalja magába. Különösen a sarok formájú változata egyedi, ugyanis ebbe a formába lehet motorosan állítható ülőfelületet kérni. Az ülőfelület mélysége gombnyomással nagyobbítható.

A kanapé több méretben, vagyis két- és háromszemélyes formában is rendelhető. Puffot is választhatunk ezekhez a formákhoz. A puffra plexi lapot tehetünk, ezáltal asztal, ülőke, lábtartó funkciót is el tud látni ez a kis bútordarab.

Az ülőgarnitúra saját elemjegyzékéből 6-féle sarkot lehet összeállítani, de az egyedi méretváltozatok lehetőségének száma is végtelen.

Az ülőfelület keménységének megválasztása mellett az ADA 6867 ülőgarnitúra másik különlegessége a háttámla, amely a fej résznél állítható, így beállíthatjuk a kényelmes támaszt a nyakunknak és a fejünknek is.

 ADA 6867 sarokgarnitúra belső térben

ADA 6876 kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • 6-féle sarokforma
 • 2-féle kanapé
 • állítható fejtámla
 • motorosan állítható ülőfelület-növelés
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit


Az ADA 6867 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra ülőfelülete RG 35 habbal készül, melyet Nosag hullámrugós alapra tesznek. Erre kerül a speciális üléskárpit, amely termikusan erősített anyag. Felár ellenében választható RG 40 vagy RG 55 hideghab, melyet azoknak ajánlunk, akik a nagyon kemény ülőfelületet szeretik.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6867 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.