ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal

ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal
A fotón lévő méret : 221 x 110 cm (motoros funkciókkal)

ADA 6950 motoros ülőgarnitúra  2014-es modellnek számít, akár a 2050-es évekből is "importálhattuk" volna. Számos olyan fejlesztést és szerkezeti megoldást tartalmaz, ami kiemelkedővé teszi a hazai és nyugati bútorválaszték terén.

A RIO art & design bútorstúdióban rendelhető az ülőgarnitúra, mely a MaxCity üzletház földszintjén  találaható.

Az ADA 6950ülőgarnitúra tulajdonságai

Motoros funkciók egy sokoldalú garnitúrában

Az ülőgarnitúráról készült felvételek is jól mutatják, hogy mennyire különleges bútorral állunk szemben. A forma, a kialakítás, az elemek széles választéka még nem mutatja mindazt a sokszínűséget, amivel a garnitúra rendelkezik. A legfontosabb, hogy a tervezők a kialakításkor a tökéletességre törekedtek. Az üléskomfort teljesen személyre szabható, maximális kényelmet biztosít. A háttámlák dönthetőek, a lábrész komfort fokozata állítható, emelhet. Természetesen minden funkciónál mind az elektromos, mind a kézi állítás lehetséges. A háttámlák felhajtásával egy különleges kényelmet biztosító ülőfelületet kapunk, amely teljesen megegyezik egy fotel komfortjával. Nem csak a háttámlát hajthatjuk fel de ennek magasságát is állíthatjuk. Az ADA 6950, fedőnevén Space egy kivételes modell, a tervezők egy sor olyan funkcióval és formai megoldással látták el, ami a technikai újításokra fogékony vásárlóink első számú kedvencévé teheti. Nem csak a szokásos L alak, hanem teljesen egyedi és újszerű szisztémájú összeállításból válogathatunk. Fotelszerű elemekből összeállított két és háromszemélyes változatai eddig nem látott komfort élményt kínálnak, lehajtható, dönthető háttámla, bővíthető ülőfelület (vagy inkább lábtartó). Mindez kézi és elektromos vezérléssel állítható. Az ülőelemeket asztalként is funkcionáló kartámaszok kötik össze, ebbe lehet kérni tárolót is. Saját, otthoni filmszínházunkba tökéletes választás ez a darab, többé nem hangzik el a "menjünk moziba?" mondat, hiszen az élményt otthon, exkluzív körülmények között tudja élvezni. A kétszemélyes változat 217 x 106 cm, a háromszemélyes 313 x 134 cm. Gyakori igény a vevők részéről L alakú garnitúra kapcsán az ívelt megoldás, ez az ülőgarnitúra, ilyet is és több fajta megoldást is kínál. Hatalmas 319 x 319 cm-es, L alakú ülőgarnitúrája megtoldható egy izgalmas, félkör alakú, párnás sarokelemmel, amin akár heveredni is lehet, vagy "elrejtőzni". A háttámlák itt is állíthatóak.. Ha kisebb L-alakot szeretne, tudjuk ajánlani a 205 x 250 cm -es változatot. Igazán helytakarékos megoldás érdekli, akkor jó választás az ívelt, 242 x 102 cm nagyságú kanapéja, "trapéz alakú sofa", vagy az érdekes, kör formájú, 153 x 153 cm-es sarokeleme, párnákkal. 4 fajta, futurisztikus relax fotelje tökéletes választás dolgozószobába.

Az ADA 6950 típusú ülőgarnitúra egy igazán exkluzív, high-tech technológiával készült ülőgarnitúra. Hatalmas szövet választékkal rendelkezik. Több, mint 450 fajta kárpitból, 60 fajta bőrkárpitból és több, mint 50 fajta textilbőrből lehet választani.

 Space kettes ADA 6950 háttámla  ADA 6950 dönthető háttámla Space háttámla funkció

ADA 6950 ülőgarnitúrahoz választható formai és funkcionális elemek

 • sarokgarnitúra és kanapé összeállítás
 • 10 féle sarokmegoldás
 • 3 fajta kanapé
 • 4 fajta fotel
 • 2 üléses Tv néző elem 
 • kör alakú sarokelem
 • elektromosan és mechanikusan állítható háttámla és lábrész
 • 2 típusú lerakó asztal, tároló funkcióval
 • speciális üléskomfort az RG 50-es hideghabbal

 ADA 6950 ülőgarnitúra barna  ADA 6950 ülőgarnitúra háttámla ADA 6950 ülőgarnitúra háttámla ADA 6950 ülőgarnitúra fejtámla

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét.

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA 6950  ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.