ADA 9364 ülőgarnitúra és kanapé

ADA 9364 ülőgarnitúra és kanapé

ADA 9364 ülőgarnitúra és kanapé

Az ADA 9364 ülőgarnitúra és kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Letisztult, légies kialakítású modell, mely eleganciájával lenyűgözte Nyugat-Európa lakóit.

Az ADA 9364 ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

Széles elemválasztékú, keskeny karfás, elvehető szabadpárnás garnitúra. Elemeiből háromféle 2-3 személyes egyenes kanapé, illetve többféle L és U alak is kialakítható. 2 féle, 16 cm magas króm lábtípusokkal rendelhető. Kétféle méretű ülőke és fotel tartozik kiegészítőihez. Hasábolt felületű, kis helyigényű modell. Hátpárnái elvételével egyszemélyes, kényelmes fekvőfelületté alakítható. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA 9364 ülőgarnitúrához és kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • 1 személynek megfelelő fekvőfelület
 • 3 féle méretű egyenes kanapé
 • legalább 10 féle sarokmegoldás
 • U alak
 • 2 féle kialakítású választható króm láb
 • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
 • 8 féle választható láb
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit

Az ADA 9364 ülőgarnitúra és kanapé belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es puha hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és a RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.