ADA Brüssel L formájú ülőgarnitúra

ADA Brüssel L formájú ülőgarnitúra

 A Brüssel az ADA legkedveltebb modellje. Minimalista formavilágú ülőgarnitúra, a szokásos „ADA kidolgozottsággal”.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúra a Rio art & design üzletben a földszinten, Max Cityben kipróbálható.

Az ülőgarnitúra tuljadonságai

A Power ülőgarnitúrához hasonlóan ez is rendelkezik egy szokatlan extra funkcióval: motorosan állítható ülésmélység. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással 75 centiméteressé nagyobbíthatja. A Brüssel elemválasztékából kisebb és nagyobb L alakú ülőgarnitúra is kialakítható. Ágyneműtartós és ágyazható verzióban is, az ADA precizitásának köszönhetően a vendégágy akár napi használatra is alkalmazható. A 277 x 201 cm-es méretű L alak, de akár 3 méternél nagyobb is összeállítható, a rengeteg elemnek, több méretű ottománnak köszönhetően ennél a garnitúránál szabadon lehet variálni a méretekkel. Viszont érdemes észben tartani, hogy az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

Gazdag elemválaszték jellemzi az új ADA modellt, a Brüssel-t. 6 féle pihenőrész és a hozzá toldható több méretű ülőfelület segít, hogy a vevő megtalálja a neki megfelelő méretű L alakú ülőgarnitúrát. De nem csak L alakban lehet kialakítani sarkot, hanem U alakban is. Iletve többféle méretben kanapé formában is rendelhető.

A 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez, magasabb vásárlóinknak pedig a beépíthető fejtámasz, ezt akár utólag is meg lehet rendelni.

A modellnek van két különleges funkciója, motorosan állítható ülésmélység és dönthető háttámla. Ez a két relax funkció szinte elengedhetetlen, hogy teljes komfortban tudjuk élvezni a kedvenc sorozatunkat, vagy filmünket. Az ülőgarnitúrához lehet rendelni puffot és fotelt is. Két fajta króm és fa lábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel. Sokan azt hiszik, csak a képeken látható szövettel rendelhetőek garnitúráink. Üzletünkben azonban több száz szövet és bőr közül válogathatnak, hogy megtalálják a kívánt színt ülőgarnitúrához. A weboldalunkon is nézhetnek színmintákat az adott bútorokhoz.

ához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok forma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • 3 féle méretű  kanapé 
 • vendégágy funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • 2 féle méretű ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa és fémláb

ADA Brüssel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra Poléter habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Bultex RG55 kemény hideghabot választhatnak azok akik a keményebb ülőfelületet szeretik, mely felár ellenében rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki  az ADA Brüssel ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!

 ADA Brüssel ülőgarnitúra ADA Brüssel ülőgarnitúra

 ADA Brüssel ülőgarnitúra ADA Brüssel ülőgarnitúra ADA Brüssel ülőgarnitúra

Átlag: 3.5 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.