ADA Brüssel U formájú ülőgarnitúra

ADA Brüssel U formájú ülőgarnitúra

A Brüssel ülőgarnitúra az ADA egyik legújabb modellje.

Az idei kölni bútorvásáron mutatta be a gyártó. Nyugat Európában kapható, hazánkban pedig cégünk egyedi modellje.

A Brüssel ülőgarnitúra tulajdonságai

Küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik ez a modell. A határozott vonalvezetést enyhíti a karfa lekerekítettsége. Mint a legtöbb típusnál, itt is lehetséges a méret és funkció szerinti variálhatóság és különleges opció a „motorosan” állítható ülésmélység.

A Brüssel elemválasztékából egészen nagy méretű U alakú ülőgarnitúra is kialakítható, akár ágyazható és ágyneműtartós formában is. Kisebb és nagyobb L alakok is összeállíthatók az elemiből, ágyazható, ágyneműtartós változatban is. A masszív és precízen megtervezett szerkezetnek köszönhetően a vendégágy is kényelmes fekvést biztosít. Viszont az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

Aki szereti a különleges funkciókat, vagy ha szeret napközben kicsit szunyókálni az ülőgarnitúrán, azoknak ajánljuk a motorosan nagyobbítható ülőfelületet. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással megtoldhatjuk. A 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez. Magasabb vásárlóinknak pedig beépíthető fejtámaszt választhatnak pluszban. Az ottománok vagy pihenő kanapék is több méretben választhatóak 159 cm, 192 cm, és 201 cm hosszú, az utóbbihoz relax funkciós, dönthető háttámlát lehet kérni, így a motoros verzióval teljes a komfort egy vasárnapi mozizáshoz, otthon.

Természetesen kanapé, fotel is rendelhető és két méretben puff is. Két fajta króm és fa lábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel. Sokan azt hiszik, csak a képeken látható szövettel rendelhetőek garnitúráink, üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathat, hogy megtalálja a kívánt színt ülőgarnitúrájához, de most már weboldalunkon is megnézheti színmintáink egy részét.

ADA Brüssel ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok forma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • ágyneműtartó
 • vendégágy funkció
 • 3 féle kanapé
 • fotel
 • 2 féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa vagy fémláb

ADA Brüssel ülőgarnitúra ADA Brüssel ülőgarnitúra  ADA Brüssel ülőgarnitúra

ADA 6375 ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra váza tömörfából készül. Nosag hullámrugós felületre helyezik a hideghabot. Erre kerül az üléskárpit ( vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garnitúra már alap változatban egy magas minőségű ülőfelülettel rendelkezik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki az ADA Brüssel ülőgarnitúrát.
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért.
Átlag: 4 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.