ADA Brüssel ülőgarnitúra pihenőkanapés forma

ADA Brüssel ülőgarnitúra pihenőkanapés forma

A Brüssel az ADA legkedveltebb modellje.

Minőségi minimalizmus, könnyed elegancia az ADA-tól.

Az exkluzív ADA Brüssel ülőgarnitúra kipróbálható a RioDesign üzletünkben, a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén, Törökbálinton.

Az ülőgarnitúra tulajdonságai

A Brüssel gazdag elemválasztékából kisebb és nagyobb L alakú ülőgarnitúra is kialakítható ágyneműtartós és ágyazható verzióban is. Az ADA precizitásának köszönhetően a vendégágy akár napi használatra is alkalmazható. A 277 x 201 cm-es méretű L alak, de akár 3 méternél nagyobb is összeállítható, a rengeteg elemnek és több méretű ottománnak köszönhetően ennél a garnitúránál szabadon lehet variálni a méretekkel. A Power ülőgarnitúrához hasonlóan ez is rendelkezik az egyik legkomfortosabb funkcióval: a motorosan állítható ülésmélységgel.

Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással 75 centiméteressé nagyobbíthatja. Viszont érdemes észben tartani, hogy az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás. Emellett az 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez, magasabb vásárlóinknak pedig a beépíthető fejtámasz, melyet akár utólag is meg lehet rendelni.

További kényelmi elem dönthető háttámla. Ez a funkció szinte elengedhetetlen, hogy teljes komfortban tudjuk élvezni a kedvenc sorozatunkat, vagy filmünket. Az ülőgarnitúrához lehet rendelni puffot és fotelt is. Két fajta króm és fa lábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel.

Ülőgarnitúráink nem csak a fotókon szereplő szövetekkel rendelhető. Üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathatnak, hogy megtalálják a kívánt színt ülőgarnitúrához. A weboldalunkon is nézhetnek színmintákat az adott bútorokhoz.

A Brüssel sarokgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarokforma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • 3 féle méretű  kanapé 
 • vendégágy funkció
 • ágyneműtartó
 • fotel
 • 2 féle méretű ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa és fémláb

ADA Brüssel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ülőgarnitúra Poléter habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Bultex RG55 kemény hideghabot választhatnak azok akik a keményebb ülőfelületet szeretik, mely felár ellenében rendelhető.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki  az ADA Brüssel ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!

 

 

Átlag: 4 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.